Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 476 a 500 de 618
  • 07/05/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Presentades pel Grup d'Advocats Joves esmenes al projecte de reglament del Torn d'Ofici del col·legi de Barcelona Presentades pel Grup d'Advocats Joves esmenes al projecte de reglament del Torn d'Ofici del col·legi de Barcelona

  El Grup d'Advocats Joves ha presentat esmenes al projecte de reglament del Torn d'Ofici del Col·legi d'Advocats de Barcelona.


  • 30/04/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Descarrega't el número 11 del 'Bull Pen' Descarrega't el número 11 del 'Bull Pen'

  Ja pots consultar en format PDF, des del web de l'ICAB, el butlletí informatiu editat pel GAJ corresponent al mes d'abril de 2010.


  • 29/04/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  The Cambridge Legal Programme: 'Preparing lawyers for global legal practice' The Cambridge Legal Programme: 'Preparing lawyers for global legal practice'

  Aquest programa va dirigit a advocats amb vocació internacional amb més de 2 anys d'experiència. Té per objectiu millorar les habilitats personals i professionals dels advocats en la seva pràctica internacional.


  • 23/04/2010 Departament Internacional ICAB › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  'Business Bridge' Brasil subvencionat. Un país amb grans oportunitats de negoci! 'Business Bridge' Brasil subvencionat. Un país amb grans oportunitats de negoci!

  La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i l'Ajuntament de la ciutat, amb la col·laboració de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, organitzen un Pont Empresarial ('Business Bridge') a Brasil (Sao Paulo - Rio de Janeiro) del 26 de maig al 3 de juny de 2010. Encara hi ets a temps d'apuntar-te!


  • 19/04/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del GAJ Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del GAJ

  De conformitat amb el que disposa l’article 16 dels Estatuts del Grup d’Advocats Joves de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, el Comitè Executiu en sessió del dia 25 de març de 2010, acordà la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària per al dia 20 d’abril de 2010, a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona convocatòria.


  • 14/04/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Concurs de Relat Abreujat BULL PEN-St Jordi Concurs de Relat Abreujat BULL PEN-St Jordi

  Poseu a prova les habilitats narratives dels joves advocats, el seu sentit de l’humor, la imaginació legal, l’enginy, i la seva destresa literària. En tot moment s'atorgarà prioritat al vessant literari, sempre que es manifesti en un context de bon gust, respecte i on hi hagi algun component en la narració jurídic o relacionat amb l'exercici professional.


  • 05/04/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El GAJ participa a 'La Nit dels Ignorants' (Catalunya Ràdio) El GAJ participa a 'La Nit dels Ignorants' (Catalunya Ràdio)

  Agrupats del GAJ vénen participant mensualment en el programa radiofònic 'La Nit dels Ignorants', de Catalunya Ràdio, fent una important tasca de difusió de la vàlua i capacitat dels joves advocats, tot resolent els dubtes jurídics que plantegen els oients.


  • 12/03/2010 Novetats Jurídiques / Jurisprudència › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Acord de 25 de febrer de 2010, del Ple del Consell General del Poder Judicial, pel qual s'aprova el Reglament 2/2010, sobre criteris generals d'homogeneïtzació de les actuacions dels serveis comuns processals Acord de 25 de febrer de 2010, del Ple del Consell General del Poder Judicial, pel qual s'aprova el Reglament 2/2010, sobre criteris generals d'homogeneïtzació de les actuacions dels serveis comuns processals

  Publicat el BOE el 12 de març de 2010.


  • 04/03/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Esborrany del conveni col·lectiu de la relació especial d'advocats Esborrany del conveni col·lectiu de la relació especial d'advocats

  Ja es troba al web la proposta de conveni col·lectiu presentada pel GAJ que pretén ser un punt de partida per impulsar la negociació i aprovació del futur conveni col·lectiu per a advocats.


  • 15/02/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Procés de reforma dels Estatuts del GAJ Procés de reforma dels Estatuts del GAJ

  Atès que esdevinguda la reforma dels Estatuts del Col·legi és preceptiu adaptar els actuals estatuts del GAJ a la nova normativa de referència, el GAJ obre un termini de 15 dies hàbils perquè totes les persones que vulguin fer aportacions als Estatuts puguin fer arribar els seus suggeriments.


  • 10/02/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Descarrega't el número 10 del 'Bull Pen' Descarrega't el número 10 del 'Bull Pen'

  Ja pots consultar en format PDF, des del web de l'ICAB, el butlletí informatiu editat pel GAJ corresponent al mes de gener de 2010.


  • 01/02/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Guanyadors del concurs d'Oratòria Amadeu Maristany 2010 Guanyadors del concurs d'Oratòria Amadeu Maristany 2010

  El dia 29 de gener es va dur a terme a la Sala de Recepcions de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona una nova edició del Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany, que aquest any va comptar amb la presència destacada del periodista de BTV Ferran Monegal.


  • 25/01/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Concurs d'oratòria Amadeu Maristany Concurs d'oratòria Amadeu Maristany

  El 29 de gener de 2010, a les 19.00 hores, tindrà lloc a la Sala de Recepcions de la seu col·legial una nova edició del concurs d'oratòria Amadeu Maristany que organitza el GAJ. Aquest certamen pretén posar a prova les dots oratòries dels joves advocats del Col·legi de Barcelona, tot mesurant el seu sentit de l’humor, imaginació, enginy, habilitats retòriques i, en general, la seva formació jurídica.


  • 19/01/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Sopar i Festa GAJ SRPF10 el 29 de gener Sopar i Festa GAJ SRPF10 el 29 de gener

  El sopar i la festa organitzats pel GAJ amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort 2010 tindrà lloc el divendres, 29 de gener, a la Sala Avant Lounge de l'Oshum (Avda. Gregorio Marañón, 17, de Barcelona) a les 22.00 hores.


  • 14/01/2010 Activitats Socials › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  La Coral de l'ICAB busca veus joves La Coral de l'ICAB busca veus joves

  Amb l'inici d'any, la Coral de l'ICAB comença un nou projecte: un concert de cors d'òpera, que tindrà lloc el mes de juny a l'Auditori Nacional de Catalunya. I, per posar en marxa el projecte, necessita veus joves de sopranos, contralts, tenors o baixos.


  • 12/01/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Curs: 'Líders amb Intel·ligència Emocional' (25/2/2010)

  Organitza: GAJ


  • 23/12/2009 Titulars › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Convocat el Premi Duran i Bas 2009 per a noves promocions Convocat el Premi Duran i Bas 2009 per a noves promocions

  El premi està destinat a ajudar a la realització d’un treball sobre un tema de Dret Privat i a ell poden optar els col·legiats de l’ICAB que hagin obtingut el seu títol de llicenciat en Dret en l’any de la convocatòria o en els tres anteriors.a data límit de presentació serà el 31 de desembre de 2009.


  • 22/12/2009 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documents del Curs zero: 'La meva primera herència'

  Organitzat pel Grup d'Advocats Joves, el curs es va impartir el 16 de desembre de 2009.


  • 16/12/2009 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  CANVI DE DATA// Torneig d'Advosquetball el 10 de gener CANVI DE DATA// Torneig d'Advosquetball el 10 de gener

  El GAJ organitza, per al 10 de gener de 2009, un torneig de bàsquet 3 x 3 obert exclusivament als col·legiats de l’ICAB.


  • 10/12/2009 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Festa 'Nit Solidària' del GAJ Festa 'Nit Solidària' del GAJ

  Tindrà lloc el dia 11 de desembre de 2009 al pub-discoteca 'Sentidos' (c/ Muntaner, 3) de Barcelona.


  • 25/11/2009 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Presentació del projecte 'Joves Advocats Solidaris' del GAJ Presentació del projecte 'Joves Advocats Solidaris' del GAJ

  Tindrà lloc el dijous 26 de novembre, a les 20 hores, al Pati de Columnes de la seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.


  • 18/11/2009 Departament Internacional ICAB › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Subvenció 'stages' 2009-2010 - Pràctiques a l’estranger per als advocats de l’ICAB Subvenció 'stages' 2009-2010 - Pràctiques a l’estranger per als advocats de l’ICAB

  Amb la voluntat de potenciar la formació professional de caràcter internacional dels advocats de l’ICAB i desenvolupar els Convenis d’Agermanament que el nostre Col·legi té subscrits amb Col·legis d’arreu del món, el Departament Internacional continua amb el seu programa d’intercanvis, especialment adreçat als joves col·legiats, per tal d’afavorir el coneixement d’altres sistemes jurídics i el contacte amb despatxos estrangers.


  • 28/10/2009 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Descarrega't el número 9 del 'Bull Pen' Descarrega't el número 9 del 'Bull Pen'

  Ja pots consultar en format PDF, des del web de l'ICAB, el butlletí informatiu editat pel GAJ corresponent al mes d'octubre de 2009.


  • 07/10/2009 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  JORNADA: 'L'ús de les llengües cooficials de l'Estat en l'Administració de Justícia' JORNADA: 'L'ús de les llengües cooficials de l'Estat en l'Administració de Justícia'

  El proper divendres 16 d’octubre se celebrarà la 6a jornada 'L’ús de les llengües cooficials de l’estat en l’administració de justícia' al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c/ Ausiàs Marc, 40).


  • 06/10/2009 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Curs interrogatori - INICI 25/11/2009 Curs interrogatori - INICI 25/11/2009

  Organitza: Grup d'Advocats Joves