Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 476 a 500 de 635
  • 31/12/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Descarrega't el número 14 del 'Bull Pen'

  Ja pots consultar en format PDF, des del web de l'ICAB, el butlletí informatiu editat pel GAJ corresponent al mes de desembre de 2010.


  • 17/12/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Presentació del curs zero 'La meva primera audiència prèvia' Presentació del curs zero 'La meva primera audiència prèvia'

  El Grup d'Advocats Joves de l'ICAB va realitzar el passat 14 de desembre un curs zero sobre la primera audiència prèvia a càrrec de l'advocat Ricardo Estelles Pals. Us adjuntem el PDF de la presentació.


  • 15/12/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Carnet GAJ Carnet GAJ

  La correduria d'Assegurances Segurosol ofereix condicions especials per als agrupats del GAJ


  • 23/11/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Vine al teatre amb el GAJ! Vine al teatre amb el GAJ!

  El dia 3 de desembre, el GAJ té programada una nova sortida conjunta al Teatre Lliure, però aquest cop, a la sala de Gràcia, reoberta aquesta temporada des de que es tancà per reformes l’any 2003, per anar a veure l'Assaig Obert sobre Gata sobre teulada de cinc calenta titulat 'Prime Time' i dirigit per Martí Torras.


  • 15/11/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Festa de Lliurament dels Premis Taronja i Llimona per a jutges i Oficines Judicials 2010 Festa de Lliurament dels Premis Taronja i Llimona per a jutges i Oficines Judicials 2010

  Tindrà lloc el 10 de desembre a l'Hotel Casanovas, situat a la Gran Via de les Corts Catalanes, 559.


  • 09/11/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Debat electoral amb les joventuts dels sis partits polítics amb representació parlamentària a Catalunya Debat electoral amb les joventuts dels sis partits polítics amb representació parlamentària a Catalunya

  El Grup d'Advocats Joves (GAJ) organitza el proper 17 de novembre (19.30 hores) un debat electoral amb representants de les joventuts dels sis partits polítics amb representació parlamentària a Catalunya.


  • 03/11/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Vine al teatre amb el GAJ! Vine al teatre amb el GAJ!

  El dia 19 de novembre, el GAJ té programada una sortida conjunta al Teatre Lliure de Montjuïc per anar a veure l'Assaig Obert sobre Vida Privada titulat 'A una nena nua llepa-li la pell. Llepal·li la pell a una nena nua', de Marc Artigau i Queralt. GRATUÏT


  • 05/10/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Descarrega't el número 13 del 'Bull Pen' Descarrega't el número 13 del 'Bull Pen'

  Ja pots consultar en format PDF, des del web de l'ICAB, el butlletí informatiu editat pel GAJ corresponent al mes de setembre de 2010.


  • 22/09/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Recull de premsa del XVI Congrés Estatal de l'Advocacia Jove celebrat a Barcelona de l'1 al 4 de juliol de 2010

  Consulteu els arxius adjunts.


  • 21/09/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Conclusions del XVI Congrés Estatal de l'Advocacia Jove Conclusions del XVI Congrés Estatal de l'Advocacia Jove

  Barcelona va acollir el passat mes de juliol la celebració del XVI Congrés Estatal de l'Advocacia Jove, organitzat pel Grup d'Advocats Joves (GAJ). La cita va aplegar més de 200 joves advocats de tot l'Estat.


  • 21/09/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Sessió informativa - Curs d'anglès preparatori per a l'obtenció del Certificat ILEC

  Tindrà lloc el dimecres 22 de setembre, a les 19.30 hores, a la Sala 12 de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283)


  • 14/09/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Nou Comitè Executiu del GAJ Nou Comitè Executiu del GAJ

  El passat mes de juliol, tot seguint els Estatuts del Grup d'Advocats Joves, es va dur a terme la renovació parcial del Comitè Executiu del Grup d'Advocats Joves, prèvia convocatòria d'eleccions i presentació d'una candidatura única.


  • 02/08/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Descarrega't el número 12 del 'Bull Pen'

  Ja pots consultar en format PDF, des del web de l'ICAB, el butlletí informatiu editat pel GAJ corresponent al mes de juliol de 2010.


  • 22/07/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documentació de la conferència 'La defensa en els delictes de tràfic de drogues'

  El Grup d'Advocats Joves de l'ICAB va organitzar el passat 13 de juliol una conferència sobre la defensa en els delictes de tràfic de drogues a càrrec de l'advocat José Rey Cadenas.


  • 02/07/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Sopar d'homenatge del GAJ als companys que han complert 50 anys de col·legiació Sopar d'homenatge del GAJ als companys que han complert 50 anys de col·legiació

  El Grup d'Advocats Joves convida als seus agrupats al tradicional sopar que s'organitza cada any en honor als companys que han complert 50 anys de col·legiació. L’acte tindrà lloc el proper dimecres 14 de juliol, a les 20.30 hores, al Pati de Columnes de la seu de l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (Mallorca, 283 - cantonada c/ Roger de Llúria).


  • 11/06/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Convocatòria d'eleccions del GAJ Convocatòria d'eleccions del GAJ

  D'acord amb les previsions estatutàries i amb la decisió presa en la reunió del Comitè Executiu el 3 de juny de 2010, mitjançant la present es convoca als membres del Grup d’Advocats Joves per a la celebració de les eleccions que tindran lloc amb la finalitat de renovar parcialment la composició del Comitè Executiu. Les eleccions tindran lloc el dia 13 de juliol de 2010, de 10 a 20.30 hores, a l’edifici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, situat al c/ Mallorca núm. 283.


  • 10/06/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El GAJ organitza el 15 de juliol la conferència 'La fase intermitja. Escrits de defensa i acusació' El GAJ organitza el 15 de juliol la conferència 'La fase intermitja. Escrits de defensa i acusació'

  El Grup d'Advocats Joves organitza la conferència amb el títol 'La fase intermitja. Escrits de defensa i acusació', que tindrà lloc el dijous 15 de juliol de 2010, a les 19.30 hores, a la sala 59 de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283).


  • 07/06/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Últims dies per inscriure's al curs sobre lideratge amb intel·ligència emocional que organitza el GAJ Últims dies per inscriure's al curs sobre lideratge amb intel·ligència emocional que organitza el GAJ

  El Grup d'Advocats Joves de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona organitza, del 22 de juny al 15 de juliol, el curs 'Liderant amb intel·ligència emocional'. Les classes les impartirà Letícia Brando, psicòloga, periodista i consultora en desenvolupament personal.


  • 07/05/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Presentades pel Grup d'Advocats Joves esmenes al projecte de reglament del Torn d'Ofici del col·legi de Barcelona Presentades pel Grup d'Advocats Joves esmenes al projecte de reglament del Torn d'Ofici del col·legi de Barcelona

  El Grup d'Advocats Joves ha presentat esmenes al projecte de reglament del Torn d'Ofici del Col·legi d'Advocats de Barcelona.


  • 30/04/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Descarrega't el número 11 del 'Bull Pen' Descarrega't el número 11 del 'Bull Pen'

  Ja pots consultar en format PDF, des del web de l'ICAB, el butlletí informatiu editat pel GAJ corresponent al mes d'abril de 2010.


  • 29/04/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  The Cambridge Legal Programme: 'Preparing lawyers for global legal practice' The Cambridge Legal Programme: 'Preparing lawyers for global legal practice'

  Aquest programa va dirigit a advocats amb vocació internacional amb més de 2 anys d'experiència. Té per objectiu millorar les habilitats personals i professionals dels advocats en la seva pràctica internacional.


  • 23/04/2010 Departament Internacional ICAB › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  'Business Bridge' Brasil subvencionat. Un país amb grans oportunitats de negoci! 'Business Bridge' Brasil subvencionat. Un país amb grans oportunitats de negoci!

  La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i l'Ajuntament de la ciutat, amb la col·laboració de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, organitzen un Pont Empresarial ('Business Bridge') a Brasil (Sao Paulo - Rio de Janeiro) del 26 de maig al 3 de juny de 2010. Encara hi ets a temps d'apuntar-te!


  • 19/04/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del GAJ Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del GAJ

  De conformitat amb el que disposa l’article 16 dels Estatuts del Grup d’Advocats Joves de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, el Comitè Executiu en sessió del dia 25 de març de 2010, acordà la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària per al dia 20 d’abril de 2010, a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona convocatòria.


  • 14/04/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Concurs de Relat Abreujat BULL PEN-St Jordi Concurs de Relat Abreujat BULL PEN-St Jordi

  Poseu a prova les habilitats narratives dels joves advocats, el seu sentit de l’humor, la imaginació legal, l’enginy, i la seva destresa literària. En tot moment s'atorgarà prioritat al vessant literari, sempre que es manifesti en un context de bon gust, respecte i on hi hagi algun component en la narració jurídic o relacionat amb l'exercici professional.


  • 05/04/2010 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El GAJ participa a 'La Nit dels Ignorants' (Catalunya Ràdio) El GAJ participa a 'La Nit dels Ignorants' (Catalunya Ràdio)

  Agrupats del GAJ vénen participant mensualment en el programa radiofònic 'La Nit dels Ignorants', de Catalunya Ràdio, fent una important tasca de difusió de la vàlua i capacitat dels joves advocats, tot resolent els dubtes jurídics que plantegen els oients.