Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 401 a 425 de 635
  • 18/04/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Jornades 'Edificar la Pau al segle XXI' Jornades 'Edificar la Pau al segle XXI'

  Si ets agrupat/da al GAJ pots comptar d’un descompte per participar en el Congrés de la Pau que se celebrarà a Barcelona del 23 al 25 d'abril a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona i que organitza la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU.


  • 02/04/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Torneig de pàdel GAJ Torneig de pàdel GAJ

  Si ets un aficionat al pàdel i agrupat del GAJ, ara tens l'oportunitat de participar al torneig de pàdel que organitza el Grup d’Advocats Joves per als seus agrupats.


  • 28/03/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del GAJ Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del GAJ

  De conformitat amb el que disposa l’article 16 dels Estatuts del Grup d’Advocats Joves de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, el Comitè Executiu en sessió del dia 1 de març de 2012, acordà la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària pel dia 16 d’abril de 2012, a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona convocatòria


  • 27/03/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Curs Zero: 'El meu primer procediment administratiu sancionador' DOCUMENTACIÓ - Curs Zero: 'El meu primer procediment administratiu sancionador'

  El passat 26 de març, el Grup d'Advocats Joves va celebrar una nova edició del Curs Zero sobre el primer procediment administratiu. Us adjuntem la documentació de la jornada.


  • 20/03/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Visita al Parlament de Catalunya Visita al Parlament de Catalunya

  El Grup d'Advocats Joves (GAJ) organitza per a tots els agrupats una visita guiada al Palau del Parlament de Catalunya, situat al Parc de la Ciutadella, el proper divendres 27 d’abril a les 17.45 hores.


  • 20/03/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Curs Zero: 'La meva primera sol·licitud d'autorització de residència per arrelament' DOCUMENTACIÓ - Curs Zero: 'La meva primera sol·licitud d'autorització de residència per arrelament'

  El Grup d'Advocats Joves de l'ICAB posa a disposició de tots els seus agrupats la documentació relativa al curs zero celebrat el passat 19 de març a la Sala 59 de la seu col·legial sota el títol 'La meva primera sol·licitud d'autorització de residència per arrelament'.


  • 16/03/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Presentació del llibre 'Diario de un joven desventurado' Presentació del llibre 'Diario de un joven desventurado'

  El GAJ organitza el dimarts 3 d’abril, a les 20 hores, la presentació de l’obra 'Diario de un joven desventurado', escrita per Pascual Martín, jove advocat i historiador barceloní.


  • 14/03/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Èxit de participació del sopar-tertúlia sobre el 'cas Garzón' organitzat pel GAJ Èxit de participació del sopar-tertúlia sobre el 'cas Garzón' organitzat pel GAJ

  El passat dimarts 13 de març es va celebrar a l'acollidor restaurant Gurqui de Barcelona un sopar-tertúlia sobre el 'cas Garzón', amb un absolut èxit de participació, esgotant-se les localitats.


  • 13/03/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El Grup d'Advocats Joves convoca el concurs 'Relatwitt GAJ' 2012 El Grup d'Advocats Joves convoca el concurs 'Relatwitt GAJ' 2012

  Amb motiu de Sant Jordi, el Grup d'Advocats Joves (GAJ) de l'ICAB convoca el concurs 'Relatwitt GAJ'. Aquest certamen pretén posar a prova les habilitats narratives i jurídiques dels joves advocats agrupats.


  • 05/03/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El GAJ organitza un sopar-col·loqui sobre el 'cas Garzón' el 13 de març El GAJ organitza un sopar-col·loqui sobre el 'cas Garzón' el 13 de març

  El dimarts 13 de març el Grup d’Advocats Joves de Barcelona organitza un sopar-col·loqui en què es farà una anàlisi jurídica sobre les dues recents sentències del Tribunal Suprem, de 9 de febrer i 27 de febrer de 2012, en relació amb l’ex jutge de l’Audiència Nacional, Baltasar Garzón.


  • 29/02/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El número 19 del 'Bull Pen', ja en format PDF! El número 19 del 'Bull Pen', ja en format PDF!

  El número 19 del butlletí que edita el Grup d'Advocats Joves (GAJ) del Col·legi d'Advocats de Barcelona ja es pot consultar a la pàgina web col·legial. La publicació fa un repàs pels actes més destacats que el GAJ ha celebrat en els darrers mesos, i inclou un article sobre la reforma de la Llei Concursal i una entrevista amb Ignasi Nadal, tresorer del JAC.


  • 22/02/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documentació del curs 'La meva primera Audiència Prèvia' Documentació del curs 'La meva primera Audiència Prèvia'

  El Grup d'Advocats Joves posa a disposició dels seus agrupats la documentació de la conferència 'La meva primera Audiència Prèvia' celebrada el passat 9 de febrer.


  • 06/02/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documentació del curs zero: 'La meva primera execució penal'

  Adjuntem la documentació relativa al curs zero 'La meva primera execució penal' celebrat el passat 2 de febrer a la seu col·legial. La ponent va ser l'advocada Marta Soto.


  • 03/02/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documentació de la conferència 'La reforma de la llei concursal, principals fites i reptes' Documentació de la conferència 'La reforma de la llei concursal, principals fites i reptes'

  El dia 1 de febrer va tenir lloc a l'ICAB una conferència sobre la reforma de la llei concursal organitzada pel Grup d'Advocats Joves. Posem a disposició de tots els agrupats la documentació de la jornada.


  • 01/02/2012 Sant Raimon de Penyafort 2012 › Sant Raimon de Penyafort › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Sopar solidari de Sant Raimon del Grup d'Advocats Joves el 4 de febrer Sopar solidari de Sant Raimon del Grup d'Advocats Joves el 4 de febrer

  El Grup d'Advocats Joves (GAJ) celebrarà el pròxim 4 de febrer el seu sopar de Sant Raimon de Penyafort 2012. El sopar tindrà lloc al local Suite 191, ubicat al carrer Aribau, 191 de Barcelona a les 21.30 hores.


  • 30/01/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documentació del curs zero 'La meva primera contestació de la demanda' Documentació del curs zero 'La meva primera contestació de la demanda'

  El Grup d'Advocats Joves (GAJ) va organitzar el passat 17 de gener el curs zero amb el títol 'La meva primera contestació a la demanda'. Ara, el grup posa a disposició dels seus agrupats la documentació de la jornada.


  • 26/01/2012 Sant Raimon de Penyafort › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) › Sant Raimon de Penyafort 2012
  Participa aquesta tarda en el concurs d'oratòria Amadeu Maristany! Participa aquesta tarda en el concurs d'oratòria Amadeu Maristany!

  La Sala de Recepcions acollirà aquest dijous, 26 de gener, a partir de les 19 hores, la celebració del Concurs d’Oratòria ‘Amadeu Maristany’. El certamen, organitzat pel Grup d’Advocats Joves, comptarà amb la presència d’un convidat especial.


  • 24/01/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Volem sang d’advocats corrent per les venes de tothom! Volem sang d’advocats corrent per les venes de tothom!

  Aquest dimarts, 24 de gener, de 17 a 21 hores, vine a donar sang amb el Grup d’Advocats Joves a l’aula 12 del Col·legi d'Advocats de Barcelona. A més de ser un acte solidari, t’hem preparat alguna sorpresa. I a més, és un acte gratuït!


  • 04/01/2012 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Lliurament dels Premis Taronja i Llimona el dia 13 de gener Lliurament dels Premis Taronja i Llimona el dia 13 de gener

  El dia 13 de gener de 2012, a les 20.30 hores, tindrà lloc a La Martinera (c/ Muntaner, 102 de Barcelona) el lliurament dels Premis Taronja i Llimona 2011 convocats pel Grup d'Advocats Joves (GAJ). Entrada gratuïta.


  • 23/12/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  DOCUMENTACIÓ - Curs: 'Contractació Internacional Bàsica, el contracte d'agència, de distribució, de franquícia i de Joint venture' DOCUMENTACIÓ - Curs: 'Contractació Internacional Bàsica, el contracte d'agència, de distribució, de franquícia i de Joint venture'

  Adjuntem la documentació del curs celebrat del 22 de novembre a l'1 de desembre de 2011.


  • 15/12/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Ponència de la conferència 'La tributació de l'advocat jove' Ponència de la conferència 'La tributació de l'advocat jove'

  El passat 1 de desembre, el Grup d'Advocats Joves de l'ICAB va organitzar una conferència sobre la tributació de l'advocat Jove en què va participar com a ponent Pablo Norte Corrales.


  • 12/12/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Reunió de Joves Advocats de Catalunya a Barcelona Reunió de Joves Advocats de Catalunya a Barcelona

  El passat dissabte 3 de desembre es va celebrar al Pati de Columnes del Col·legi d'Advocats de Barcelona la reunió de la Junta Directiva de Joves Advocats de Catalunya (JAC).


  • 06/12/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Tercera edició del Premi de Treballs de Recerca convocat per l'Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses col·laboradors amb l'Administració de Justícia Tercera edició del Premi de Treballs de Recerca convocat per l'Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses col·laboradors amb l'Administració de Justícia

  Des del Grup d’Advocats Joves us animem a participar a la 3a edició del Premi de Treballs de Recerca convocat per l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses col·laboradors amb l’Administració de Justícia.


  • 05/12/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Company/a, encara estàs de sort!! Hem ampliat el termini per votar als Premis Taronja i Llimona Company/a, encara estàs de sort!! Hem ampliat el termini per votar als Premis Taronja i Llimona

  Els premis Taronja i Llimona són els premis amb els quals els advocats joves de Barcelona atorguen el corresponent premi taronja o llimona a jutges i oficines judicials de tots els ordres jurisdiccionals. Podràs dipositar la teva butlleta a les urnes de les corresponents sales de togues dels jutjats de Barcelona i de la seu de l'ICAB (entrada pel carrer Roger de Llúria) fins al 4 de gener de 2012, per tal que puguin passar a recollir les urnes SS MM els Reis d'Orient a l'endemà.


  • 30/11/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El GAJ, a la Buff ® Epic Run El GAJ, a la Buff ® Epic Run

  Voleu practicar esport i a la vegada passar una bona estona? Apunteu-vos amb l’equip del GAJ a la Buff ® Epic Run, una de les proves esportives més simpàtiques del panorama internacional de les carreres d’obstacles on els participants van disfressats.