Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 251 a 275 de 634
  • 02/10/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Descompte especial per a agrupats: III International Arbitration Congress Descompte especial per a agrupats: III International Arbitration Congress

  Agrupats, el GAJ us ofereix un preu especial de 190 € per a la incripció en el III Internatinal Aribitration Congress que organitza l'I·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona del 16 al 18 d'octubre (preu per col·legiats 275 €).


  • 30/09/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  EYBA-Newsletter. Edició Tardor EYBA-Newsletter. Edició Tardor

  A continuació podreu consultar la nova edició de tardor de la revista de la European Young Bar Association (EYBA), que inclou una especial referència de la trobada que es va realitzar a Barcelona el passat mes de juny de 2014 i la publicació de l’article legal del guanyador de la I Edició del Premi creat per l’Associació i que va ser atorgat a un jove advocat de Barcelona!


  • 25/09/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Comunicat GAJ Barcelona per la dimissió del Ministre de Justícia Sr. Alberto Ruiz Gallardón Comunicat GAJ Barcelona per la dimissió del Ministre de Justícia Sr. Alberto Ruiz Gallardón

  El Grup d’Advocats Joves de Barcelona es complau de la dimissió del ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón, que havia dut a terme unes polítiques legislatives nefastes pels drets fonamentals dels ciutadans, i en especial aquelles que conformen el dret a la tutela judicial efectiva.


  • 22/09/2014 Oferta de la setmana GAJ › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Xeviot Oferta especial per als agrupats del GAJ: Xeviot

  Xeviot ofereix als titulars del Carnet del GAJ una camisa o corbata de regal per la compra d'un vestit d'home, i un 10% de descompte en roba casual. Xeviot és una empresa dedicada a la venda i confecció de moda de senyor amb 40 anys d’experiència en vestir i uniformar a executius, comercials i empreses de tots els àmbits.


  • 22/09/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Dues sessions informatives sobre els cursos d’anglès ILEC, dilluns 22 i dimarts 23 de setembre Dues sessions informatives sobre els cursos d’anglès ILEC, dilluns 22 i dimarts 23 de setembre

  Dilluns 22 de setembre a les 20 hores, a l’Aula 11 (1a planta de la Seu ICAB) i dimarts 23 de setembre a les 15 hores, Aula 71 (7a planta de la Seu ICAB), tenen lloc les sessions informatives sobre la VII Edició del Curs d'ILEC (International Legal English Certificate) de la Universitat de Cambridge, organitzat un any més pel Grup d’Advocats Joves (GAJ)


  • 19/09/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Ampliació de termini fins al 30 de setembre! Jutja als Jutges: Nova Edició dels Premis Taronja i Llimona 2014 Ampliació de termini fins al 30 de setembre! Jutja als Jutges: Nova Edició dels Premis Taronja i Llimona 2014

  El premi taronja es concedeix a aquells Jutjats que millor han treballat durant l’any judicial i el premi llimona se li atorga a aquells jutjats que necessiten millorar una mica. Les votacions es poden fer de l'1 de juliol al 30 de setembre.


  • 16/09/2014 Oferta de la setmana GAJ › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Tibau & Ytxart Expertise Oferta especial per als agrupats del GAJ: Tibau & Ytxart Expertise

  Com a entitat col·laboradora, ofereix a tots els membres del Grup d’Advocats Joves que tinguin el carnet que així ho acrediti, un descompte del 10% en productes de peritatge i assessoria forense i un descompte del 50% en la Comissió d’Estudi d'aquells peritatges que la requereixin.


  • 09/09/2014 Oferta de la setmana GAJ › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Vins Torres Oferta especial per als agrupats del GAJ: Vins Torres

  La prestigiosa empresa Vins Torres ofereix condicions especials als titulars del Carnet del GAJ.


  • 02/09/2014 Oferta de la setmana GAJ › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Pilates Wellness Center Oferta especial per als agrupats del GAJ: Pilates Wellness Center

  El Carnet del GAJ permet gaudir d'importants descomptes en el Pilates Wellness Center.


  • 24/07/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Acte del GAJ contra la reforma de la Justícia Gratuïta a la seu de l'ICAB Acte del GAJ contra la reforma de la Justícia Gratuïta a la seu de l'ICAB

  El Grup d'Advocats Joves de Barcelona, juntament amb Joves Advocats de Catalunya, convoquen el dia 24 de juliol, a les 19.30h, davant el Palauet Casades, un acte de concentració i lectura d'un manifest en defensa de la Justícia Gratuïta.


  • 24/07/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El Grup d’Advocats Joves de l’ICAB es concentra contra la reforma de la justícia gratuïta El Grup d’Advocats Joves de l’ICAB es concentra contra la reforma de la justícia gratuïta

  L’acte reivindicatiu ha comptat també amb la participació dels representants del Grups d’Advocats Joves dels Col·legis d’Advocats catalans i de Joves Advocats de Catalunya. Durant l’acte s’ha llegit un manifest en defensa d’un servei de qualitat i de proximitat per a la ciutadania. Els advocats joves se sumen d’aquesta forma als actes de protesta que han realitzat aquest matí a Madrid les Juntes de Govern dels 83 Col·legis d’Advocats d’Espanya per expressar el seu “rebuig” a la reforma presentada pel Govern en matèria de justícia, ja que suposa un retrocés en l’accés que tindran els ciutadans a un servei públic fonamental com és la justícia gratuïta.


  • 22/07/2014 Oferta de la setmana GAJ › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Club del Navegante - Escola Nàutica Esportiva Oferta especial per als agrupats del GAJ: Club del Navegante - Escola Nàutica Esportiva

  El Carnet del GAJ permet gaudir d'un 15% de descompte en tots els serveis del Club del Navegante (no acumulable a altres ofertes o promocions).


  • 22/07/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  SAVE THE DATE: Afterwork del GAJ el 29 de juliol de 2014 SAVE THE DATE: Afterwork del GAJ el 29 de juliol de 2014

  El GAJ Barcelona organitza un últim Afterwork per donar la benvinguda a les vacances estiuenques.


  • 22/07/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  SAVE THE DATE: International Weekend del 25 al 28 de Setembre de 2014 a Londres SAVE THE DATE: International Weekend del 25 al 28 de Setembre de 2014 a Londres

  Del 25 al 28 de setembre teniu una cita a Londres amb motiu de la primera trobada de la temporada de la European Young Bar Association EYBA.


  • 22/07/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Concurs de Drets Humans per a advocats. 'Memorial of Caen' Concurs de Drets Humans per a advocats. 'Memorial of Caen'

  El GAJ Barcelona et recomana participar en un dels concursos amb més ressó internacional de drets humans per a advocats: el Memorial de Caen.


  • 18/07/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Renovació del Comitè Executiu del GAJ Renovació del Comitè Executiu del GAJ

  En les eleccions celebrades el passat 15 de juliol per fer la renovació parcial del Comitè Executiu del GAJ, va sortir guanyadora, amb un total de 262 vots a favor, la candidatura formada per Juan Irala Tihista, Lluís Albert Félez Batalla, Anna Grau Mate, Pol Olivet Rivera, Tiziana di Ciommo, Alícia Garbayo Hermoso, Xavier Mier Giralt, Victòria Florencio Vidal i Paula Yebra Gago.


  • 15/07/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Eleccions del GAJ avui, 15 de juliol de 2014, de 10 a 20 hores Eleccions del GAJ avui, 15 de juliol de 2014, de 10 a 20 hores

  Els col·legiats membres del Grup d’Advocats Joves (GAJ) estan convocats a les eleccions per a la renovació parcial de la composició del Comitè Executiu del GAJ. Les eleccions tenen lloc a l’edifici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, situat al c/ Mallorca núm. 283.


  • 14/07/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Eleccions del GAJ: Proclamació de candidatures Eleccions del GAJ: Proclamació de candidatures

  Es proclamen dues candidatures per a les eleccions de renovació parcial del Comitè Executiu del GAJ, que tindran lloc el proper 15 de juliol de 2014, de 10 a 20.00 h, a l’edifici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, situat al c/ Mallorca núm. 283.


  • 08/07/2014 Oferta de la setmana GAJ › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Adapt Oferta especial per als agrupats del GAJ: Adapt

  Adapt, centre de salut adaptat a tu, ofereix condicions especials als titulars del Carnet del GAJ.


  • 03/07/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) › Oferta de la setmana GAJ ›
  ADAPT – Centre de salut adaptat a tu ADAPT – Centre de salut adaptat a tu

  Adapt ofereix als titulars del carnet GAJ els següents descomptes:


  • 25/06/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Elisabeth Batista, escollida Vicepresidenta de la European Young Bar Association (EYBA). Breu resum de la AGM & Summer Conference que es va celebrar els dies 12 a 14 de juny a Barcelona. Elisabeth Batista, escollida Vicepresidenta de la European Young Bar Association (EYBA). Breu resum de la AGM & Summer Conference que es va celebrar els dies 12 a 14 de juny a Barcelona.

  Comença una nova etapa del GAJ Barcelona a la EYBA i, essent un dels principals objectius vetllar pels interessos dels joves advocats barcelonins, seguirem treballant en la mateixa trajectòria i us farem partícips de tot el que organitzem.


  • 25/06/2014 Oferta de la setmana GAJ › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Gestor d'informació Oferta especial per als agrupats del GAJ: Gestor d'informació

  Avantatges per al titular del carnet del GAJ.


  • 17/06/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  3a edició del Campionat d'Advòlei-Platja 3a edició del Campionat d'Advòlei-Platja

  El campionat tindrà lloc a les instal·lacions del Club Base Nàutica.


  • 17/06/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Convocatòria d'eleccions del GAJ per al 15 de juliol de 2014 Convocatòria d'eleccions del GAJ per al 15 de juliol de 2014

  D'acord amb les previsions estatutàries i amb la decisió presa en la reunió del Comitè Executiu l'11 de juny de 2014, mitjançant la present es convoca als membres del Grup d’Advocats Joves per a la celebració de les eleccions que tindran lloc amb la finalitat de renovar parcialment la composició del Comitè Executiu.


  • 06/06/2014 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Festa d'Estiu GAJ 2014 Festa d'Estiu GAJ 2014

  El proper dissabte 14 de juny a les 21.00 hores el GAJ celebra la festa d'estiu del Grup d'Advocats Joves (GAJ) al Tibidabo.