Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 451 a 475 de 636
  • 07/06/2011 Formació / Biblioteca › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Cabaret poètic a la Biblioteca de l'ICAB Cabaret poètic a la Biblioteca de l'ICAB

  Aquest dimarts, 7 de juny, a les 18.15h, a la Biblioteca de l'ICAB, tindrà lloc la representació de l'espectacle 'Jo tenia un fanal a la boca', de la companyia El Fanal. L'acte està organitzat pel Grup d'Advocats Joves (GAJ). T'esperem!


  • 03/06/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Posicionament del GAJ respecte a la intervenció dels Mossos d'Esquadra, el divendres 27 de maig de 2011 a la Plaça Catalunya Posicionament del GAJ respecte a la intervenció dels Mossos d'Esquadra, el divendres 27 de maig de 2011 a la Plaça Catalunya

  El Grup d’Advocats Joves (GAJ) de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona vol expressar el seu rebuig a la intervenció dels Mossos d’Esquadra el divendres 27 de maig de 2011 a la Plaça Catalunya de Barcelona.


  • 11/05/2011 Fira Advocacia › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Congrés Internacional de l’Advocacia Jove a Barcelona del 16 al 18 de juny Congrés Internacional de l’Advocacia Jove a Barcelona del 16 al 18 de juny

  Barcelona acollirà els propers dies 16, 17 i 18 de juny el Congrés Internacional de l’Advocacia Jove de la European Young Bar Association (EYBA), l’Associació Europea d’Advocats Joves.


  • 04/05/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Campionat de vòlei platja 4x4 Campionat de vòlei platja 4x4

  Enguany el GAJ organitza la primera edició del Campionat d'Advòlei-Platja. El campionat se celebrarà el dia 28 de maig a partir de les 10.30 h a la platja de la Barceloneta, a les instal·lacions de l'Espai de Mar, porxos del Passeig Marítim núm.5.


  • 28/04/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Descarrega't el número 16 del 'Bull Pen'

  El darrer Butlletí del Grup d'Advocats Joves ja es pot consultar on-line. El número corresponent al mes d'abril inclou, entre d'altres informacions, la referent al Congrés Internacional de l'Advocacia Jove que es farà a Barcelona del 16 al 18 de juny. A més, recull una entrevista amb el Bartomeu Chapa, cap d'uixers de l'ICAB.


  • 20/04/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documentació de la conferència 'El meu primer judici civil' (judici ordinari)

  El Grup d'Advocats Joves de l'ICAB posa a l'abast dels agrupats la documentació de la conferència 'El meu primer judici civil (judici ordinari)' celebrada el passat 18 d'abril.


  • 11/04/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  El GAJ organitza un debat amb els joves candidats El GAJ organitza un debat amb els joves candidats

  Amb motiu de les properes eleccions municipals, el Grup d'Advocats Joves organitza el dia 11 de maig, a les 19 hores, a la Sala 8a, un debat amb els i les joves candidats/tes de les formacions polítiques que tenen actualment representació a l'Ajuntament de Barcelona.


  • 06/04/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Nou cicle - Curs d'anglès preparatori per a l'obtenció del Certificat ILEC Nou cicle - Curs d'anglès preparatori per a l'obtenció del Certificat ILEC

  Tercera edició del curs de preparació per a l'obtenció del Certificat ILEC (International Legal English Certificate) de la Universitat de Cambridge, que atorga una alta qualificació en anglès jurídic i de negocis, estructurat per trimestres.


  • 05/04/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documentació del curs zero 'El meu primer concurs de creditors'

  El Grup d'Advocats Joves (GAJ) posa a disposició de tots els seus agrupats la presentació utilitzada en el curs zero 'El meu primer concurs de creditors' celebrat el passat 24 de març de 2011.


  • 29/03/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Posicionament del GAJ respecte la pretensió de la Conselleria de Justícia de reduir la retribució dels serveis del Torn d’Ofici Posicionament del GAJ respecte la pretensió de la Conselleria de Justícia de reduir la retribució dels serveis del Torn d’Ofici

  Des del GAJ volem deixar clara la nostra postura amb relació a la proposta del Govern de rebaixar els actuals mòduls compensatoris del Torn d'Ofici.


  • 15/03/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Vine al teatre amb el GAJ! Vine al teatre amb el GAJ!

  El dia 25 de març, el GAJ té programada una nova sortida conjunta al Teatre Lliure de Montjuïc per anar a veure l'Assaig Obert sobre 'Les tres germanes' d’Anton Txékhov, titulat 'You’re pretty I’m drunk ' i dirigit per Marilia Samper.


  • 15/03/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documentació del curs zero: 'El meu primer recurs administratiu'

  El Grup d'Advocats Joves (GAJ) posa a disposició de tots els seus agrupats la presentació utilitzada en el curs zero 'El meu primer recurs administratiu' celebrat el passat 10 de març de 2011.


  • 10/03/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Inscriu-te al Congrés Internacional Turisme & Dret! Si ets del GAJ tens preus especials! Inscriu-te al Congrés Internacional Turisme & Dret! Si ets del GAJ tens preus especials!

  Tindrà lloc a Barcelona i Sitges del 7 al 9 d'abril. Preus especials per als membres del Grup d'Advocats Joves de l'ICAB.


  • 09/03/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documentació de la conferència 'Aspectes pràctics en la preparació d’un procediment concursal'

  El Grup d'Advocats Joves (GAJ) posa a disposició de tots els seus agrupats la presentació en format Power Point utilitzada en la conferència 'Aspectes pràcticas en la preparació d'un procediment concursal' impartida el passat dijous, 3 de març de 2011, per l'advocada Carmen Quevedo.


  • 08/03/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Descarrega't el número 15 del 'Bull Pen'

  El darrer número del 'Bull Pen', el butlletí del Grup d'Advocats Joves (GAJ), inclou un editorial sobre el xec formatiu per a nous col·legiats i una entrevista amb Juan Ignacio de la Mata, premi 'Derechos Humanos' del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE) de l'any 2009.


  • 08/03/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: 50% de descompte a la Sala Muntaner Oferta especial per als agrupats del GAJ: 50% de descompte a la Sala Muntaner

  La Sala Muntaner ofereix a tots els titulars del carnet del GAJ un 50% de descompte en cada localitat, segons preu de taquilla, presentant DNI i carnet, només per a la persona acreditada.


  • 08/03/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Xec formatiu per a nous col·legiats de l'ICAB Xec formatiu per a nous col·legiats de l'ICAB

  Aquelles persones que hagin esdevingut col·legiades exercents a partir de l'1 de gener de 2011 gaudiran d'un xec formatiu per valor de 300 euros en formació ICAB i formació GAJ, a gastar durant el primer any natural de la seva col·legiació.


  • 01/03/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del GAJ Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del GAJ

  De conformitat amb el que disposa l’article 16 dels Estatuts del Grup d’Advocats Joves de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, el Comitè Executiu, en sessió del dia 24 de febrer de 2011, acordà la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària per al dia 7 d’abril de 2011, a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona convocatòria a la sala 8a de la seu col·legial.


  • 11/02/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Documentació de la conferència 'La Llei de Societats de Capital'

  El Grup d'Advocats Joves (GAJ) posa a disposició de tots els seus agrupats la presentació en format Power Point utilitzada en la conferència 'La Llei de Societats de Capital' impartida el passat dijous, 10 de febrer de 2011, pel company Diego García Amatos.


  • 02/02/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: Edicions Francis Lefebvre Oferta especial per als agrupats del GAJ: Edicions Francis Lefebvre

  Gràcies a l'acord de col·laboració amb Edicions Francis Lefebvre, ara, amb el carnet del GAJ, pots gaudir d'un descompte especial en les últimes novetats.


  • 01/02/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Oferta especial per als agrupats del GAJ: 'Macbeth', a la Nau Ivanow, 33% descompte per 2 entrades Oferta especial per als agrupats del GAJ: 'Macbeth', a la Nau Ivanow, 33% descompte per 2 entrades

  S'ofereix a tots els titulars del carnet del GAJ un 33% de descompte en cada localitat, sobre el preu de taquilla, presentant DNI i carnet GAJ, podent comprar fins a 2 localitats. Oferta exclusiva per a compres en taquilla, a partir d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.


  • 26/01/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Concurs d'oratòria 'Amadeu Maristany' Edició Gener 2011 Concurs d'oratòria 'Amadeu Maristany' Edició Gener 2011

  El Pati de Columnes acull el dimecres 26 de gener, a partir de les 19 hores, la celebració del Concurs d’Oratòria ‘Amadeu Maristany’. El certamen, organitzat pel Grup d’Advocats Joves, comptarà enguany amb la presència, com a convidat, de Joan Laporta.


  • 25/01/2011 Departament Internacional ICAB › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) ›
  Sant Raimon de Penyafort 2011 - Trobades de Barcelona / Memorial Jacques Henry: 'Keys on networking'. PREU ESPECIAL PER A AGRUPATS DEL GAJ Sant Raimon de Penyafort 2011 - Trobades de Barcelona / Memorial Jacques Henry: 'Keys on networking'. PREU ESPECIAL PER A AGRUPATS DEL GAJ

  En el marc de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort 2011, el Departament Internacional del Col·legi d'Advocats de Barcelona organitza el 5 de febrer les Trobades de Barcelona. Enguany, la cita se centrarà en les claus del networking com a eina per ampliar la xarxa de contactes professionals. PREU INSCRIPCIÓ AGRUPATS GAJ: 25 € (50% de descompte).


  • 17/01/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Vine al teatre amb el GAJ el dia 21 de gener! Vine al teatre amb el GAJ el dia 21 de gener!

  El divendres 21 de gener, el GAJ té programada una nova sortida conjunta al Teatre Lliure a la sala de Gràcia -reoberta aquesta temporada des de que es tancà per reformes l’any 2003- per anar a veure l'Assaig Obert sobre 'Celebració' titulat 'Ritual', dirigit per Xavier Martínez.


  • 17/01/2011 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)
  Sant Raimon de Penyafort 2011 - Sopar i Festa del Grup d'Advocats Joves el 5 de febrer Sant Raimon de Penyafort 2011 - Sopar i Festa del Grup d'Advocats Joves el 5 de febrer

  El sopar i festa organitzat pel GAJ amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Raimon 2011 tindrà lloc el dissabte 5 de febrer al restaurant La Viblia, situat a la plaça Rosa dels Vents, 1 (W hotel corner) de Barcelona, a les 21.30 hores.