Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Bases del concurs de l'EYBA: 'L'article legal'

15/04/2014
Bases del concurs de l'EYBA: 'L'article legal' A l'European Young Bar Association (EYBA) li complau anunciar la creació d’un concurs anual per als seus membres amb la finalitat d’incentivar l’assistència i participació dels seus membres a l'EYBA i a les seves trobades. Els participants hauran de preparar una redacció amb un límit màxim de 2.000 paraules sobre un tema legal específic. Hi haurà un premi per al millor article legal.

El resultat de la competició serà anunciat a l'Annual General Meeting & Summer Conference que se celebrarà el 14 de juny de 2014 a Barcelona.
 
Per poder participar en el concurs de 2014, s’hauran de complir els següents requisits:
 
1. El participant ha de ser membre de l'EYBA, ja sigui com a advocat a títol individual essent membre d’una Organització (Agrupació d’Advocats) o membre d’una Associació.
 
2. El premi consistirà en el reemborsament del preu d’inscripció per a l’Annual General Meeting and Summer Conference, juntament amb el reemborsament de les despeses de viatge i allotjament, amb un màxim de 300 €. S’hauran d’aportar les corresponents factures.
 
3. El reemborsament de les despeses serà pagat al guanyador per part de l'EYBA.
 
4. El tema per a l’article legal és el següent: 'La normativa sobre blanqueig de capitals: implicacions i problemes per a la professió d’advocat'
 
5. L’article s’ha d’escriure de la següent manera:
 
a. En anglès.
b. Màxim 2.000 paraules.
c. Tipus de lletra: Calibri, mida de font 12, a doble espai.
 
6. Hi haurà tres persones com a membres del Jurat:
 
a. Un membre de la Junta de l'EYBA
b. Un membre de la Junta on tingui lloc l'AGM & Summer Conference
c. Un jove advocat membre de l'EYBA
 
7. L’article legal es valorarà seguint els següents criteris:
 
a. Raonament
b. Estructura
c. Anàlisis legal
d. Conclusió.
 
8. Tots els participants han d’atendre l'AGM & Summer Conference, ja que el nom del guanyador serà anunciat a l'AGM. En cas que el guanyador no hagi assistit a l'AGM, el premi s’adjudicarà al millor segon participant, que també haurà d’estar present a l’acte de l'AGM. En cas que aquest segon tampoc estigués present, el premi serà declarat desert.
 
9. L’article legal guanyador serà publicat a la Newsletter de l'EYBA i a la revista de l’agrupació d’advocats amfitriona.
 
10. El guanyador haurà de fer un petit discurs a l'AGM resumint el seu article legal.

Prorroguem la data perquè puguis participar al concurs d'article legal. Fins al 5 de juny màxim. Anima't!

Contactes