Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

En informació pública el Projecte de Reglament de la Comissió d'Advocats Sèniors

28/03/2014
En informació pública el Projecte de Reglament de la Comissió d'Advocats Sèniors La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, en sessió de 25 de març de 2014, ha aprovat inicialment el Projecte de Reglament de la Comissió d’Advocats Sèniors.

El text aprovat estarà a disposició dels col·legiats i col·legiades en la pàgina web col·legial i en la Secretaria de la Corporació, a fi que, fins el dia 28 d’abril de 2014, puguin formular les al·legacions i suggeriments al text que considerin pertinents.

Aquestes al·legacions es poden presentar en el Registre General del Col·legi, entre les 9.00 i les 18.00 hores, de dilluns a dijous, i entre les 9.00 i les 15.00 hores el divendres, o bé per correu electrònic, fins a les 18.00 hores de l’últim dia del termini a l’adreça reglamentseniors@icab.cat   

Barcelona, 27 de març de 2014.

El secretari,

Rafael Espino Rierola

Documents

Contactes