Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

NOVA DATA: Torneig de pàdel GAJ el 12 de maig

30/04/2013
NOVA DATA: Torneig de pàdel GAJ el 12 de maig Si ets un aficionat al pàdel i agrupat del GAJ, ara tens l'oportunitat de participar al torneig de pàdel que organitza el Grup d’Advocats Joves per als seus agrupats. Dia: 12 de maig / Hora: De 08:45h / Lloc: Vall Parc Tennis / Adreça: Ctra. de l’Arrabassada, 107-127, 08035, Barcelona.

Dia: 12 de maig / Hora: De 08:45h / Lloc: Vall Parc Tennis / Adreça: Ctra. de l’Arrabassada, 107-127, 08035, Barcelona.

El torneig el formaran un màxim de 16 parelles, que podran ser mixtes. És requisit imprescindible per participar al torneig que els dos membres de la parella siguin agrupats del GAJ. El preu de la inscripció és de 15 euros per parella.

La inscripció l’haureu de realitzar contactant amb la Mar Moron (advocatsjoves@icab.cat), secretària del GAJ, FORMA PAGAMENT: TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA 3191 0500 05 4579155021 Ref. Nom equip + pàdel GAJ

Data límit per a la inscripció: No hi ha data límit però al torneig només podran participar 16 parelles, així que els primers en apuntar-se tindran assegurada la seva plaça.

Amb l’organització d’aquest tipus d’events esportius, el GAJ pretén fomentar la interrelació entre els joves advocats, que podran intercanviar opinions, coneixements i experiències d’una forma més distesa en el marc d’una activitat lúdica i saludable com és practicar esport.

PATROCINA: Moritz

Contactes