Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Inscripcions obertes per al Curs teòric – pràctic de comptabilitat mercantil (Edició maig 2019)

15/04/2019
Inscripcions obertes per al Curs teòric – pràctic de comptabilitat mercantil (Edició maig 2019) La Comissió de Cultura de l'I·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per a la nova edició de maig de 2019 del Curs teòric – pràctic de comptabilitat mercantil. Es durà a terme a l'Aula 1 del c/ Roger de Llúria, 113, 4t 2a; del 2 de maig al 20 de juny. Les classes tindran lloc els dimarts i els dijous, de les 18 a les 20 hores.

El curs es dividirà en dos grans parts, primer la teòrica, del 2 al 16 de maig, i després la pràctica, des del 21 de maig fins al 18 de juny.

L’últim dia, el 20 de juny, hi haurà un col·loqui sobre l’exercici realitzat, dubtes i aclariments finals sobre el curs, amb Juan Sardá Sampietro com a ponent.

Les sessions teòriques tractaran temàtiques com ara l’esquema del desenvolupament contable, els grups contables del Pla General de Comptabilitat, l’actiu fixe i el corrent, el patrimoni net, el passiu no corrent, el passiu corrent, l’inventari inicial i assentament d’obertura, el control de les existències del magatzem, les normes i regles per a la comptabilització, el registre dels documents mercantils en els llibres, la comptabilització de l’IVA general, la comptabilització d’una nòmina, l’esmena d’errors, etc.

Més informació i inscripcions.

Contactes