Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Ja disponible el núm. 15 de la revista ‘Speaker’ del GAJ

19/02/2019
Ja disponible el núm. 15 de la revista ‘Speaker’ del GAJ El número 15 de la revista del Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ) –que recull els actes socials dels mesos de gener i febrer de 2019– ja es pot consultar en format PDF al web col·legial.

En aquesta entrega s’inaugura el GAJ RUN CLUB amb l’opinió d’Albert Jané, vicepresident del GAJ, i Mercè Maresma, vocal del GAJ, els quals apunten que el grup de ‘running’ per als joves col·legiats neix amb la filosofia de fer esport amb companys col·legiats i amb un entrenador que seguirà el teu progrés.

Aquest cop, l’autor de l’article de la revista ‘Speaker’ ha estat l’advocat Guillermo Bayas. L’autor ofereix tota una sèrie de consells bàsics per realitzar l’informe de conclusions, posant èmfasi al llenguatge no verbal: la mirada, la veu, la postura i la gesticulació són aspectes clau per resumir la prova practicada i el dret aplicable al cas.

L’entrevista del número 15 de la revista del GAJ la protagonitza el col·legiat Manuel Puig García, senior lawyer a Andersen Tax & Legal. Sempre des de la perspectiva de l’advocacia jove, Puig parla de la seva etapa universitària i la seva activa participació en associacions estudiantils, quina relació s’ha de mantenir amb aquestes associacions durant l’exercici de l’advocacia o consells per als advocats per a escollir el seu primer despatx. A més a més, desvetlla el secret per triomfar com a advocat els primers anys de carrera professional: passió, entrega i ganes d’aprendre.

La revista ‘Speaker’ és una publicació editada per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona amb la finalitat de ser l’òrgan informatiu i d’expressió del GAJ.

Podeu dirigir les vostres propostes i opinions a advocatsjoves@icab.cat

Documents

    • 19/02/2019
    • Grup d'Advocats Joves (GAJ) 
    • pdf
    • 555.50 Kb
    Speaker nº 15


Contactes