Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

GAJ t'escolta: la nova iniciativa per orientar i ajudar l’advocacia jove

19/11/2018
GAJ t'escolta: la nova iniciativa per orientar i ajudar l’advocacia jove El 10 de gener tindrà lloc la segona sessió del projecte GAJ t'escolta, dirigit a les persones agrupades del GAJ i amb l'objectiu de guiar l'advocacia jove durant els seus primers passos en la professió.

Des del GAJ Barcelona volem seguir treballant per esdevenir la casa dels joves advocats i advocades. Per això, hem creat una nova iniciativa anomenada "GAJ t'escolta", per tal d'ajudar els nostres companys/es a resoldre problemes o dubtes que els hi puguin sorgir durant els seus primers passos en l’advocacia.

El GAJ t'escolta es farà un dijous al mes en horari de 19 a 20 hores; estarà obert per tal que qualsevol agrupat o agrupada del GAJ pugui entrar per parlar –de manera reservada i absolutament confidencial- amb un membre del Comitè Executiu GAJ Barcelona que estarà esperant per escoltar-lo, orientar-lo i, si és possible, intentar ajudar-lo en allò que l’inquieti o el preocupi.

GAJ t'escolta tindrà lloc el pròxim dijous 10 de gener, de 19h a 20h, a la Sala Plasència del Palauet ICAB. A partir d’aquest data, el primer dijous de cada mes fins a l’agost.

A efectes organitzatius podeu demanar cita a advocatsjoves@icab.cat

Contactes