Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

NOTA DE PREMSA: L’Advocacia Jove de l’ICAB posa en marxa l’Euro Solidari, una iniciativa per finançar projectes socials

15/03/2019
NOTA DE PREMSA: L’Advocacia Jove de l’ICAB posa en marxa l’Euro Solidari, una iniciativa per finançar projectes socials Aquesta acció té com objectiu destinar a organitzacions de caràcter benèfic un euro per cada inscripció que es faci en activitats de pagament organitzades pel GAJ Barcelona. Des del Comitè executiu del GAJ Barcelona es calcula que aquesta iniciativa recollirà més de 5.000 euros, que es destinaran anualment a un projecte o organització solidària diferent.
 • Aquest 2019, el Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ), destinarà tots els diners recaptats amb aquesta campanya a Pro activa Open Arms
 • En la signatura de l’acord han participat la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, el director i fundador de Pro Activa Open Arms, Òscar Camps, el president i la tresorera del GAJ Barcelona, Pol Olivet, i Carmen del Castillo, respectivament, entre altres membres del Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona.
 • El GAJ preveu donar més de 5.000 euros anuals gràcies a l’Euro Solidari

Barcelona, 15 de març de 2019. El Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona), que representa als més de 6.000 advocats joves de la ciutat de Barcelona, ha posat en marxa la iniciativa ‘Euro Solidari’.

En aquest sentit, s’ha signat un acord entre el GAJ Barcelona i Proactiva Open Arms per tal de destinar l’import recollit durant l’any 2019 a aquesta organització.

En la signatura d’aquest acord han participat la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, el director i fundador de Pro Activa Open Arms, Òscar Camps, el president i la tresorera del GAJ Barcelona, Pol Olivet, i Carmen del Castillo, respectivament, entre altres membres del Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona. 

Des del Comitè executiu del GAJ Barcelona es considera que la solidaritat amb els més necessitats ha marcat sempre la seva línia d’actuació i per això volen aprofitar l’èxit de convocatòria dels seus esdeveniments socials per contribuir a què diferents ONG, com per exemple,  Proactiva Open Arms puguin continuar duent a terme la seva meritòria tasca.

Des de del GAJ Barcelona també es veu positivament que la societat civil s’involucri en la defensa d’iniciatives tan lloables com les dutes a terme per Proactiva Open Arms. No obstant, es creu que organitzacions com Proactiva Open Arms no serien necessàries si les autoritats públiques realitzessin correctament la seva feina en pro dels Drets Humans.  Per això, el Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona demana a les autoritats competents que prenguin les mesures oportunes per tal que es compleixi amb la vigent legalitat internacional i no s’impedeixi el salvament de persones en situacions d'extrema necessitat.

Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ)

El GAJ és una Comissió del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona que defensa els interessos i es fa ressò de la veu del col·legiat jove, entenent extensible aquesta consideració a l'advocat o advocada que té menys de 40 anys.

El gran objectiu del GAJ és dignificar l'inici de la professió, vetllant per facilitar a l'advocacia jove els primers anys de la seva carrera professional. Per fer-ho, entre d'altres coses, el GAJ defensa els interessos dels agrupats, a través de les entitats corporatives professionals, ja sigui davant les administracions públiques en general i, en particular, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat