Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Torneig de Pàdel GAJ (Grup de l'Advocacia Jove) l'1 de desembre de 2018

24/10/2018
Torneig de Pàdel GAJ (Grup de l'Advocacia Jove) l'1 de desembre de 2018 Us informem que el dia 1 de desembre celebrarem el 2n Campionat de Pàdel del GAJ al Club Starts Pàdel Cornellà (Millor Club d'Espanya de 2017). L'adreça és avinguda dels Alps, s/n, Cornellà, junt a la sortida 15 de la Ronda de Dalt. El campionat donarà inici a les 10 i acabarà a les 14 hores. Preu: 15 euros

La modalitat del campionat serà de parella fixa: femenines, mixtes o masculines. I el format serà d'americana sense canvi de parella, és a dir, els que guanyin pugen i els que perden baixen.

L'horari pactat serà el següent:

  • 10.00-11:15: 5 partits de 15 minuts cadascun.
  • 11.30-12.30: 2 pistes per a les dues semifinals.
  • 12.30-13.30: 1 pista per a la final.

El preu inclourà 2 cerveses o refresc i 2 o 3 tapes a compartir encara per determinar. També estarà inclosa la megafonia i l'organització del campionat. Per tant, l'agrupat que estigui interessat haurà de pagar 15 euros.

Si ja teniu parella de pàdel, si us plau, comuniqueu-ho a advocatsjoves@icab.cat informant del nom i cognoms, en cas contrari es farà reassignació de parella de forma aleatòria. 

 

  • ENTRADES ON-LINE (La inscripció autoritza la cessió del contacte del telèfon mòbil de l’assistent a la persona responsable de l’esdeveniment per comunicacions urgents)

Contactes