Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Vols compartir els teus coneixements? Fes de mentor o mentora

03/07/2017
Vols compartir els teus coneixements? Fes de mentor o mentora El Mentoring és una iniciativa que té com a finalitat donar un recolzament als joves advocats i advocades que s’inicien en l’exercici de l’advocacia, mirant de trobar solucions als dubtes, necessitats o inquietuds que puguin tenir en el dia a dia de la seva tasca professional.

Funcions dels mentors:

  • El mentor o mentora té una funció coordinadora d’un grup de joves advocats i advocades, els quals suggereixen i inicien un debat en relació als seus dubtes o inquietuds respecte a una matèria de Dret concreta, per tal de trobar o plantejar, de forma conjunta, les possibles solucions o respostes.

Requisits:

  • Advocat/da exercent a l’ICAB
  • Amb més de 8 anys d’experiència en l’exercici
  • Experiència provada en l’àrea del Dret escollida:

1.- Família

2.- Laboral

3.- Penal

  • Disponibilitat horària per a les sessions amb els usuaris
  • Remissió de CV / Acreditació per escrit del nivell d’experiència
  • Que no tingui cap sanció de l’ICAB per qüestions deontològiques (o a cap altre Col·legi).

El Mentoring tindrà una durada de vuit mesos, dels quals:

  • Es duran a terme sessions de tipus grupal, coordinades per un mentor o mentora. Les sessions, de dues hores de durada cadascuna d’elles, es duran a terme per matèries, un cop al mes, en horari de 14h a 16h i s’iniciaran el mes d’octubre 2017.

Totes les persones col·legiades exercents a l’ICAB que reuniu els requisits sol·licitats i que vulgueu compartir els vostres coneixements amb advocats/des més joves, contacteu amb el Servei d’Ocupació i Orientació Professional soop@icab.cat i adjunteu el vostre CV, entrareu a formar part del procés de selecció.

Termini de presentació de CV fins el 14 de juliol de 2017.

Contactes