Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Carta dels Sèniors als col·legiats majors de 65 anys que desitgin formar part de la Comissió

20/01/2015
La següent carta convida tots els col·legiats majors de 65 anys a formar part de la Comissió d'Advocats Sèniors.

 

Benvolgut company/a,

Fa un any, aproximadament, em vaig posar en contacte amb tu per convidar-te a formar part de la Comissió d'Advocats Sèniors. En constatar que, fins ara, encara no t'has apuntat a la mateixa, em permeto novament atreure la teva atenció amb aquestes línies, reiterant-te aquesta invitació.

Com et vaig informar en la meva anterior carta, la Comissió d'Advocats Sèniors, a més de les funcions reglamentàries que té atribuïdes, realitza una sèrie d'activitats que, crec, poden resultar interessants i atractives. Organitzem conferències, sortides guiades, sessions de cinefòrum, cursos, debats amb companys joves i, entre nosaltres, dos àpats a l'any (un a l'inici de l'estiu, que l' anomenem de "final de curs", i altre per Nadal ). També has de conèixer que, en col·laboració amb la Junta del Col·legi, funciona un grup de membres de la Comissió, denominat "companys sèniors" que intenta ajudar a aquells companys que es troben en situacions especialment delicades.

A més, el Col·legi ens ha brindat un espai, denominat "Punt sènior", que està situat al Cercle ICAB (c/ Mallorca, 281), en el qual ens reunim els dijous, d'11 a 14 hores aproximadament, per conversar amb els companys-que cada vegada en són més- que hi van per llegir el diari, prendre un refresc o un cafè. És un punt de trobada on, amb tota probabilitat, trobaràs algun amic sènior.

Els membres de la Comissió creiem que, per la nostra edat i dilatada experiència professional, hem de tenir un pes específic en el si del Col·legi que ens permeti resoldre aquells problemes que se’ls plantegen als seus membres. Un objectiu que només aconseguirem amb la incorporació del major nombre de companys a la Comissió.

Després de la carta a la qual al·ludeixo al principi, vàrem duplicar el nombre de membres de la Comissió, i actualment la xifra supera els quatre-cents trenta companys. Per això crec que seria un encert que et decideixis a formar part de la mateixa.

Et recordo que la incorporació és gratuïta, i aprofito per adjuntar un full de sol·licitud que, un cop emplenat, podràs fer arribar, pel mitjà que creguis convenient, a la secretària de la Comissió d'Advocats Sèniors, carrer Mallorca 283, 08037 - Barcelona

Rep una afectuosa salutació.

Manuel-Fernando Bauzá Gómez
President de la Comissió d’Advocats Sèniors    

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Sèniors
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5178 E. seniors@icab.cat