Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Publicació de l'informe ''Dret dels estrangers a la cancel·lació de dades que obren en un fitxer policial''

20/01/2015
La Comissió d’Estrangeria, preocupada pel fet de que no són poques les resolucions administratives que deneguen sol·licituds d’autoritzacions de residència quan concorre a l’expedient administratiu un informe governatiu desfavorable per existir antecedents en els fitxers policials, va decidir constituir un grup de treball per estudiar el procediment de cancel·lació de les dades personals que obren en els fitxer de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

El grup de treball, constituït pels vocals Maria Helena Bedoya, José Antonio Antón, Meritxell Recolons i Lluís Mestres,  va elaborar l’informe anomenat El Dret dels estrangers a la cancel·lació de dades que obren en un fitxer policial, la presentació del qual va tenir lloc el passat 17 de desembre de 2014.

L’informe va ser traslladat als Ministeris de Justícia I d’Interior , a la Secretaria General d’Immigració i Emigració, al CICAC i CGAE, a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com a les comissions col·legials de Defensa i Penal.

Podeu trobar l’esmentat informe, adjunt, a peu d'aquesta informació.

Salutacions cordials,

Comissió d’Estrangeria

Documents

Contactes