Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Convocatòria d'eleccions del GAJ per al 15 de juliol de 2014

17/06/2014
Convocatòria d'eleccions del GAJ per al 15 de juliol de 2014 D'acord amb les previsions estatutàries i amb la decisió presa en la reunió del Comitè Executiu l'11 de juny de 2014, mitjançant la present es convoca als membres del Grup d’Advocats Joves per a la celebració de les eleccions que tindran lloc amb la finalitat de renovar parcialment la composició del Comitè Executiu.

Les eleccions tindran lloc el 15 de juliol de 2014, de 10h a 20h, a l’edifici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, situat al c/ Mallorca núm. 283.

Els càrrecs objecte de renovació són els de nou vocals, dels quals vuit seran per un període de dos anys i un per un període d’un any.

Els membres del Grup d’Advocats Joves que desitgin presentar llur candidatura hauran de comunicar-ho per escrit al Comitè Executiu amb dues setmanes, com a mínim, d'antelació a la data assenyalada per a l'elecció.

Les candidatures seran tancades i hauran d’ésser signades pels mateixos candidats. La meitat dels membres de cada candidatura, com a mínim, haurà d’ésser menor de 30 anys en el moment de la votació.

Maria Aventin Pujol
Secretària del Comitè Executiu del Grup d'Advocats Joves

Barcelona, 17 de juny de 2014

Contactes