Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Renovació del Comitè Executiu del GAJ

18/07/2014
Renovació del Comitè Executiu del GAJ En les eleccions celebrades el passat 15 de juliol per fer la renovació parcial del Comitè Executiu del GAJ, va sortir guanyadora, amb un total de 262 vots a favor, la candidatura formada per Juan Irala Tihista, Lluís Albert Félez Batalla, Anna Grau Mate, Pol Olivet Rivera, Tiziana di Ciommo, Alícia Garbayo Hermoso, Xavier Mier Giralt, Victòria Florencio Vidal i Paula Yebra Gago.

Tots ells completaran el Comitè executiu del GAJ, format pels membres que encara tenien mandat vigent, i que són: Alba Tàsies Grañó, Maria Aventín Pujol, Manuel Meler Pla, Mariona Borràs Mata, Sandra Pongiluppi Serrano, Elisabeth Batista Pérez. El Grup d’Advocats Joves està  presidit un any més per l’Esteve Grima Moral.

Hi havia dues candidatures proclamades per la renovació de nou càrrecs de vocal, dels quals vuit seran per un període de dos anys i un per un període d’un any.

Van participar en aquest procés electoral un total de 321 agrupats del GAJ, dels quals, 56 vots els va obtenir la candidatura encapçalada per Glòria Raich de Castro, 2 vots van ser en blanc i 1 vot va ser nul.

Contactes