Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Obertes les inscripcions per al Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany 2015 organitzat pel GAJ

09/01/2015
Obertes les inscripcions per al Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany 2015 organitzat pel GAJ El dijous 29 de gener de 2015, a les 19 hores, al Pati de Columnes, se celebrarà una nova edició Concurs d'Oratòria Amadeu Maristany que organitza el Grup d'Advocats Joves (GAJ) en el marc dels ates de Sant Raimon de Penyafort.

Aquest concurs pretén posar a prova els dots d'oratòria dels joves advocats del Col·legi de Barcelona, tot mesurant el seu sentit de l’humor, imaginació jurídica, enginy, habilitats retòriques i, en general, la seva formació jurídica.
 
Pot concursar qualsevol membre del Grup d’Advocats Joves, així com qualsevol alumne de l’Escola de Pràctica Jurídica, malgrat que encara no s’hagi col·legiat, i sempre que tingui l’honesta intenció de fer-ho en el futur.
 
La inscripció es durà a terme per email a l'adreça advocatsjoves@icab.cat en el que sindicaran les dades personals del concursant (nom, cognoms i número de col·legiat) i el tema sobre el qual versarà la seva exposició.

L'Oradora d'Honor d'enguany serà la Sra. Encarna Roca, magistrada del Tribunal Constitucional.

Per a informació addicional, consulteu les bases del certamen (adjuntes, a peu de pàgina).  

Documents

Contactes