Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Nomenament de la presidenta i vuit vocals del GAJ

29/07/2015
Nomenament de la presidenta i vuit vocals del GAJ Proclamats electes per a proveir els càrrecs de president/ta i vuit vocals del Grup de l’Advocacia Jove (GAJ), a la candidatura formada per Tiziana Di Ciommo - com a Presidenta - i els vuit vocals següents: Gerardo Serrano Berges, Oriol Espar Bohera, Mariona Borràs Mata, Maria Aventin Pujol, Jordi Huang Xia, Eloy Rodríguez Esmerats, Elisabeth Batista Pérez i Alba Tàsies Grañó.

La Junta de Govern, de conformitat amb l’article 41.5 dels Estatuts de l’Advocacia Jove de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, ha acordat proclamar els següents candidats per als càrrecs de president i vuit vocals del GAJ:

Candidatura

Tiziana Di Ciommo, presidenta.
Gerardo Serrano Berges, vocal.
Oriol Espar Bohera, vocal.
Mariona Borràs Mata, vocal.
Maria Aventin Pujol, vocal.
Jordi Huang Xia, vocal.
Eloy Rodríguez Esmerats, vocal.
Elisabeth Batista Pérez, vocal
Alba Tàsies Grañó, vocal.

Igualment, i atès que ha estat proclamada únicament aquesta candidatura per a cadascun dels càrrecs vacants, la Junta de Govern, ha acordat desconvocar les eleccions previstes, el 30 de juliol de 2015, per proveir els referits càrrecs i declarar electes els candidats i les candidates de la llista única proclamada.

Barcelona, 29 de juliol de 2015

Rafael Espino Rierola
El secretari

Contactes