Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Obertes les inscripcions per al Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In Memoriam que celebra el GAJ Barcelona avui, 11 de febrer

27/01/2016
Obertes les inscripcions per al Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In Memoriam que celebra el GAJ Barcelona avui, 11 de febrer El dijous 11 de febrer de 2016, a les 19 hores, al Pati de Columnes, se celebrarà una nova edició del Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In Memoriam, que organitza el GAJ Barcelona en el marc dels actes de celebració de Sant Raimon de Penyafort. Us animem a participar!

Aquest concurs pretén posar a prova els dots d'oratòria de l’Advocacia Jove del Col·legi de Barcelona, tot mesurant el seu sentit de l’humor, imaginació jurídica, enginy, habilitats retòriques i, en general, la seva formació jurídica.
 
Pot concursar qualsevol membre agrupat del GAJ Barcelona, així com qualsevol alumne de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’any en curs, malgrat que encara no s’hagi col·legiat, i sempre que tingui l’honesta intenció de fer-ho en el futur.
 
La inscripció per participar en el concurs es pot dur a terme per e-mail a l’adreça advocatsjoves@icab.cat, en què cal indicar les dades personals del concursant (nom, cognoms i número de col·legiat) i el tema sobre el qual versarà la seva exposició.

Tots esteu igualment convidats a assistir a l’acte que tindrà lloc al Pati de Columnes de l’ICAB el dia 11 de febrer a les 19 hores.

L’Orador d’Honor d’enguany serà l’Il·lustríssim Sr. Javier Junceda, Degà de la Facultat de Dret de la UIC.

Podeu accedir a les bases del concurs adjuntes a peu de pàgina.

Documents

Contactes