Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Valoració del 'International Weekend' de l'EYBA celebrat els dies 24-26 de setembre de 2015 a Londres

06/10/2015
Valoració del 'International Weekend' de l'EYBA celebrat els dies 24-26 de setembre de 2015 a Londres  Com ja us vam avançar, del 24 al 26 de setembre de 2015 es va celebrar el 'International Weekend', el primer congrés anual de l'European Young Bar Association (EYBA).

El programa científic va ser com sempre molt complet: es va parlar, entre altres, de les xarxes socials al món jurídic, com fer networking quan l’idioma pot arribar a ser la principal barrera o què fa realment funcionar l’arbitratge internacional.

En relació a l’Assemblea General, es va presentar el programa anual d’activitats, es van presentar dues associacions voluntàries per organitzar la 'Spring Conference': la de Thessaloniki i la de Belfast, havent-se escollit per majoria aquesta última, però no sense deixar d’animar a la primera perquè organitzi la 'Spring Conference' de 2017.

Així mateix, es va anunciar qui cobriria la vacant de vocal (“Executive Officer”) a la Junta: Elin Dukes, jove advocada del Grup d’Advocats Joves de Londres i Gales (“Junior Lawyers Division –JLD- of the Law Society of England and Wales).

I, finalment, com és tradició, es va celebrar el concurs internacional d’oratòria, essent el guanyador absolut Olivier Quesneau, jove advocat d’Aix-En-Provence.
 
Us animem a què participeu als propers congressos de l'EYBA que se celebraran a Belfast els dies 7-9 d’abril de 2016 i a la Summer Conference & AGM a Düsseldorf els dies 23-26 de juny de 2016.
 
Aprofiteu l’oportunitat de fer contactes internacionals i de completar la vostra formació jurídica a través de l'EYBA!

GAJ Barcelona

Contactes