Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Trobada-col·loqui del GAJ Barcelona i la 'Conférence' de París a l’ICAB

27/01/2015
Trobada-col·loqui del GAJ Barcelona i la 'Conférence' de París a l’ICAB El GAJ Barcelona, aprofitant la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, es reunirà aquest divendres a la tarda amb dos membres de la 'Conférence', els representants dels joves advocats de París.

La Tiziana Di Commo, Vicepresidenta de Formació, i l’Elisabeth Batista, Responsable dels Afers Internacionals, i la  Paula Yebra, Tresorera del GAJ Barcelona s’encarregaran de rebre’ls a l’ICAB.

Els assistents podran compartir les seves experiències a l’àmbit penal amb els companys de professió de París. Concretament, serà objecte de la trobada comentar les següents propostes de Llei:

 - El Projecte de Llei Orgànica de protecció de la Seguretat Ciutadana vers els drets fonamentals, amb especial incidència en el dret de manifestació;

- La presó permanent revisable en el Projecte de Llei Orgànica per el que es modifica el La Llei Orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal

INFORMACIÓ D’INTERÈS

Data: 30/01/2015
Hora: 15:30-17 hores
Lloc: Sala de Recepcions de l’ICAB
Punt de trobada: entrada de l’ICAB, al carrer Mallorca, 283.
Inscripció obligatòria per mail: mmoron@icab.cat

Data límit inscripcions: 29/01/2015

Us hi esperem!

GAJ Barcelona

Contactes