Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Convocatòria d'Assemblea General Extraordinària del GAJ per al 5 de juny

22/05/2015
Convocatòria d'Assemblea General Extraordinària del GAJ per al 5 de juny 5 de juny de 2015. Lloc: Aula 61, 6a planta, c/ Mallorca, 283 - 08037 Barcelona (seu col·legial)

De conformitat al que disposa en l’article 17 dels Estatuts del Grup d’Advocats Joves de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, el Comitè Executiu en sessió del dia 21 de maig de 2015, acordà la convocatòria de l’Assemblea General Extraordinària per al dia 5 de juny de 2015, a les 19.00 hores en primera convocatòria i a les 19:30 hores en segona convocatòria, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

Únic.- Deliberació i aprovació, si escau, del Projecte d’Estatuts del GAJ i remissió a la Junta de Govern per a la seva tramitació.

Es convoca totes les persones agrupades.

Barcelona, 21 de maig de 2015

Pol Olivet i Rivera
Secretari del Grup d’Advocats Joves de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

D’acord a l’article 17 en relació a l’article 16 dels Estatuts del GAJ, la documentació relativa a l’Assemblea General Ordinària estarà a disposició dels col·legiats a la secretaria del GAJ i al web de l’ICAB.

Documents

Contactes