Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Convocatòria d'eleccions del Grup de l’Advocacia Jove (GAJ) per al 30 de juliol de 2015

10/07/2015
 Convocatòria d'eleccions del Grup de l’Advocacia Jove (GAJ) per al 30 de juliol de 2015 Tindran lloc el dia 30 de juliol de 2015, de 9 a 20h, a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona per proveir els càrrecs de president/a i vuit vocals, pel període d’un any.

D'acord amb els articles 27, 39 i següents i la Disposició Transitòria dels Estatuts del GAJ - aprovats definitivament per la Junta de Govern de l’ICAB de 9 de juliol de 2015 -, el Comitè Executiu del GAJ reunit avui, ha acordat,  amb el vist i plau de la Junta de Govern de l’ICAB, la celebració d’eleccions; amb la finalitat de renovar parcialment la composició del seu Comitè Executiu, en concret per proveir els càrrecs de president/a i vuit vocals, pel període d’un any.

Les eleccions tindran lloc el dia 30 de juliol de 2015, de 9:00 a 20:00 hores, a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, situat a 08037 BARCELONA, carrer Mallorca núm. 283.

Seran electores totes les persones col·legiades que el dia de la proclamació de les candidatures estiguin incorporades al Grup de l’Advocacia Jove com agrupades, i  gaudeixin d’una antiguitat mínima en el Grup de l’Advocacia Jove, d’un mes.

Des del 10 de juliol de 2015, el cens electoral podrà consultar-se al departament de  suport a les comissions del Col·legi, situat a la quarta planta de la seu col·legial.

Podran ser candidates totes les persones col·legiades que siguin membres agrupats/des del Grup de l’Advocacia Jove i que, en el moment de la convocatòria de les eleccions, reuneixin els requisits següents:

a)    No estar inhabilitats/des.
b)    Gaudir d’una antiguitat en el Grup de l’Advocacia Jove, sense interrupcions, de com a mínim 3 mesos.
c)    Estar al corrent de les seves obligacions col·legials.

Les candidatures podran presentar-se al Registre del Col·legi dins dels deu dies hàbils posteriors a la convocatòria, és a dir, fins el 22 de juliol del 2015 a les 20 hores.

Les candidatures seran tancades. La meitat dels membres de la candidatura, com a mínim, haurà de ser menor de 32 anys el dia de la proclamació de la candidatura; no podran ser candidats/tes els membres del Comitè Executiu; s’haurà de cobrir totes les vacants i hauran de ser firmades pels mateixos candidats/es, amb indicació del número de col·legiació; hauran d’incloure candidats/es per proveir tots els càrrecs que surtin a l’elecció i respondran a criteris de paritat d’acord amb la normativa vigent d’aplicació.

No s’acceptarà la postulació d’una mateixa persona simultàniament per més d’una candidatura.

Pol Olivet Rivera                               

El secretari del GAJ.                            
Barcelona, 10 de juliol de 2015

Contactes