Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Convocatòria d'eleccions al Comitè Executiu de la Comissió d'Advocats Sèniors

09/06/2016
Convocatòria d'eleccions al Comitè Executiu de la Comissió d'Advocats Sèniors De conformitat amb el que preveu l’article 7 i altres normes concordants del Reglament de la Comissió d’Advocats Sèniors de l’ICAB, la Junta de Govern ha acordat convocar eleccions per al proper 7 de juliol de 2016 per proveir els càrrecs d’1 president/a, 1 vicepresident/a, 1 secretari/ària-tresorer/a i 6 vocals del Comitè Executiu de la Comissió d’Advocats Sèniors de l’ICAB.

Seran electores totes les persones col·legiades membres de la Comissió que el dia de la convocatòria electoral constin inscrites en la Comissió i no estiguin inhabilitades.

Des del 8 de juny de 2016 el cens electoral estarà exposat al públic a la Secretaria del Col·legi. Dins dels cinc dies hàbils següents a l’exposició pública del cens electoral, es podrà impugnar la inclusió o exclusió a les llistes davant de la Junta de Govern, qui resoldrà en els cinc dies hàbils posteriors a la finalització del termini per fer impugnacions respecte el cens electoral.

Podran ser candidates totes les persones col·legiades inscrites en la Comissió que portin un any incorporades a la Comissió en el moment de la convocatòria electoral i no estiguin inhabilitades.

D’acord amb l’article 7.4 del Reglament de la Comissió, la durada del mandat dels electes és de 3 anys i només es permet una reelecció immediata per a un nou mandat. El mandat  emanat de les eleccions parcials de gener de 2012 no computa als efectes del càlcul de l’esmentada limitació a la reelecció.
Les candidatures podran presentar-se al Registre del Col·legi fins a 15 dies naturals abans de la data de celebració  de les eleccions, és a dir, fins a les 20.00 h del dimecres 22 de juny de 2016, i estaran signades per les persones candidates, amb indicació del seu número de col·legiació.

Les candidatures seran tancades i hauran d’incloure candidats/es per proveir tots els càrrecs que surtin a l’elecció.

Les persones electores podran emetre el seu vot personalment a la seu del Col·legi entre les 9.00 h i les 14.00 h del dijous 7 de juliol de 2016, en què es tancaran l’urna i s’iniciarà l’escrutini.

Es convoca totes les persones col·legiades membres de la Comissió d’Advocats Sèniors.

Barcelona, 7 de juny de 2016

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Sèniors
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5178 E. seniors@icab.cat