Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

NOTA DE PREMSA:Joves professionals de diferents sectors han reivindicat el seu talent en el marc de la trobada internacional ‘The value of young professionals'

03/05/2016
NOTA DE PREMSA:Joves professionals de diferents sectors han reivindicat el seu talent en el marc de la trobada internacional ‘The value of young professionals' El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha estat la seu escollida per realitzar aquest ‘meeting’, en el qual han participat especialment professionals de l’arquitectura, medicina, advocacia, de l’ensenyament i estudiants.En el marc d’aquesta trobada s’ha destacat la importància que els joves estiguin presents a les xarxes socials i tinguin actualitzades les dades tant de formació com d’experiència professional ja que en una societat globalitzada aquestes eines són una finestra al món.

Barcelona 02/05/2016. Joves professionals de diferents sectors han reivindicat el seu talent en el marc de la trobada internacional “The value of young professionals” que ha tingut lloc al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, sota l’organització del Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ), de l’European Young Bar Association (EYBA), de la Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI), de la Federació d’Associacions de Joves Emprenedors i Empresaris de Catalunya (FAJEEC) i d’aquesta mateixa Corporació.

Gràcies a aquesta jornada arquitectes, metges, advocats/des, professors/es i estudiants han pogut compartir les seves problemàtiques, experiències i sobretot establir noves pautes d’actuació per tal de donar rellevància i visibilitat al seu perfil professional. Així doncs, una de les principals conclusions a les quals han arribat és la importància – en un món globalitzat- d’estar present a les xarxes socials i d’actualitzar periòdicament la seva informació, especialment aquella que fa referència a l’àmbit professional –tant l’experiència laboral com la formativa.

També s’han analitzat qüestions d’àmbit professional, doncs si bé els joves són la generació més ben preparada la realitat mostra que les condicions laborals no s’ajusten als estudis realitzats i que molts d’ells han de marxar a altres països perquè a Espanya no troben oportunitats a causa de la crisi econòmica. Davant aquest fet una de les qüestions que s’han plantejat és si és millor treballar per compte aliè o propi. En aquest sentit, han conclòs que cada sector professional té unes exigències que propicien en la majoria de casos la compatibilitat de les dues opcions.

Un altre dels aspectes que preocupa als joves professionals és en relació a la conciliació de la vida familiar i personal. La clau per conciliar rau en el fet que és un aspecte que no ha de recaure en una sola persona, sinó que es tracta d’una responsabilitat compartida.

La Trobada Internacional The Value of Young Professionals s’ha estructurat en nou ponències i ha comptat amb ponents de relleu com són: Ferran Tarradellas, director de l’oficina de la Comissió Europea; Núria Betriu i Sanchez, directora general d’Indústria del Departament d’Empresa i Coneixement i consellera delegada de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ); Blanca Pérez, headhunter d’AdQualis Execu5ve Search, Leo Torrecilla, representant de la Federació d'Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya (FAJEEC); Sonia Sánchez Mendez, doctora de l’Hospital General de Catalunya, de Jordi Maristany, advocat i fundador de Maristany Advocats; Ulrike Reinhard, cap de màrqueting d’una empresa farmacèutica alemanya; Anna Otalora, representant d’AISEC (Activating the leadership potencial of young people), Orsolya Gorgenyi, presidenta de l’Associació Internacional de Joves Advocats (AIJA) i de Yassine Younsi, representant dels joves advocats del Col·legi de Tunísia.

Aquesta trobada internacional també ha estat una excel·lent oportunitat per fomentar el networking i promoure sinèrgies, col·laboracions i l’emprenedoria entre els joves de diferents sectors professionals. Això ha estat possible gràcies a la participació de Jordi Planes, escriptor i coach.

La trobada The value of young professionals ha estat possible gràcies al patrocini de SpeechStorming i de Roca Junyent

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat