Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Trobada internacional a l’ICAB de joves professionals de diferents sectors professionals

26/02/2016
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Trobada internacional a l’ICAB de joves professionals de diferents sectors professionals Sota el lema ''el valor dels joves professionals'' aquesta reunió té com a objectiu analitzar l’àmbit laboral dels joves europeus, promoure el networking i establir sinergies, col·laboracions i fomentar l’emprenedoria. Serà el dissabte 30 d’abril al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) és l’escenari escollit per a la celebració, el proper dissabte 30 d’abril, de la trobada internacional El valor dels joves professionals.

La nostra societat compta amb la generació de joves més ben preparada a nivell formatiu. Conscients d’aquesta realitat i del fet que la joventut és un valor que no es pot comprar ni modificar, joves professionals de diferents sectors i països compartiran les seves experiències, problemàtiques i coneixements.

Un dels objectius principals d’aquesta trobada és analitzar la situació dels joves en l’àmbit laboral i debatre sobre les tendències internacionals en relació a la contractació. Serà també una gran oportunitat per fer networking i per promoure sinergies, col·laboracions i l’emprenedoria entre els joves.

El certamen està organitzat pel Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ), el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), l’European Young Bar Association (EYBA), la Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) i la Federació d’Associacions de Joves Emprenedors i Empresaris de Catalunya (FAJEEC).

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat