Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Valoració de la Summer Conference & Annual General Meeting de l'EYBA

12/07/2016
Valoració de la Summer Conference & Annual General Meeting de l'EYBA Com ja us vam anunciar, els dies 23 a 25 de juny va tenir lloc la Summer Conference & Annual General Meeting de l'EYBA a la ciutat alemanya de Düsseldorf.

La valoració és molt positiva. Com sempre, van assistir companys de diversos països i nacionalitats. Tant el contingut científic com el social va estar a l'altura del que s'esperava.

Respecte a l'Assemblea Anual General, es van celebrar eleccions, quedant actualment la Junta de l'EYBA de la següent manera: Daniela Alvez, presidenta (Londres), Elisabeth Batista, Immediate Past President (Barcelona); Julie-Ann McCaffrey, Vicepresidenta (Irlanda del Nord), Nonna Leontieva, Secretària (Rússia), Hekim Hannan, tresorer (Liverpool) i els tres vocals, Nina A. Fuhr (Düsseldorf), Elin Dukes (Londres) i Guillaume Totoueix (Toulon, França).

A l'Assemblea, la fins llavors presidenta de l'EYBA, la nostra companya Elisabeth Batista, va presentar l'Informe de Presidència, on es detallen tots els projectes executats i en fase d'execució que s'han desenvolupat durant el seu mandat.

Entre ells:

- Promoció de l'EYBA participant en nombrosos esdeveniments nacionals (Barcelona, ¿¿Valladolid, Alcalá de Henares, Tarragona) i internacionals (Paris, Roma, Viena, Àmsterdam, Berlín) i adquirint nous membres (CEAJ, AJA Madrid, Associació d'Advocats Noruecs, a més d'advocats individuals).

- L'adquisició de promocions i fons a través de patrocinadors diversos, que alhora han ofert ofertes i descomptes als membres de l'EYBA en els seus programes.

- Especial interès en subscriure acords amb altres associacions. Un exemple és la signatura de l'acord amb l'Agrupació de Joves Advocats de Tunísia, que va tenir lloc el 30 d'abril de 2016, en ocasió del VYP Barcelona. Podreu trobar l'acord a peu de pàgina.

- La creació al web de l'EYBA d'un Directori d'Advocats per a aquells interessats en formar part. Per a això, haureu de fer-nos arribar la carta que us adjuntem a peu de pàgina emplenada i signada.

- L'enquesta preparada per esbrinar la situació real dels joves advocats europeus.

Us facilitem també a peu de pàgina l'informe complet i el Power Point Presentació del mateix.

Esperem que sigui del vostre interès!

GAJ Barcelona

Documents

Contactes