Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Convocatòria d'eleccions al Comitè Executiu del Grup de l'Advocacia Jove de Barcelona per al 27 de juliol de 2016

07/07/2016
Convocatòria d'eleccions al Comitè Executiu del Grup de l'Advocacia Jove de Barcelona per al 27 de juliol de 2016 D'acord amb les previsions estatutàries i amb l’acord pres en la reunió del Comitè Executiu de 7 de juliol de 2016, mitjançant la present es convoca als membres del Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona per a la celebració de les eleccions que tindran lloc amb la finalitat de renovar la composició total del Comitè Executiu. Les eleccions tindran lloc el dia 27 de juliol de 2016, de 10.00 a 20.00 hores, a l’edifici de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, situat al c/ Mallorca núm. 283.

Els càrrecs objecte de renovació són els 16 membres del Comitè Executiu.

Els membres del Grup de l’Advocacia Jove que desitgin presentar llur candidatura hauran de comunicar-ho per escrit al Registre Central del Col·legi 10 dies hàbils després de la convocatòria.

Les candidatures seran tancades i hauran d’ésser signades pels mateixos candidats. Així mateix, hauran de respectar els criteris establerts a l’article
 41 dels Estatuts del GAJ Barcelona.

Eloy Rodríguez Esmerats
Secretari del GAJ

Barcelona, a 7 de juliol de 2016

Documents

Contactes