Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

AGENDA | El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Col·legi d’Advocats Penal Internacional de la Haia organitzen la conferència Advocat en escac: ‘L’exercici de la professió a Veneçuela’

24/10/2017
AGENDA | El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Col·legi d’Advocats Penal Internacional de la Haia organitzen la conferència Advocat en escac: ‘L’exercici de la professió a Veneçuela’ La Comissió de Justícia Penal Internacional del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Col·legi d’Advocats Penal Internacional de la Haia organitzen aquest dimecres 25 d’octubre a les 19.00 hores una conferència titulada Advocat en escac: ‘L’exercici de la professió a Veneçuela’.

La sessió comptarà amb les ponències de Carlos Prince Arellan, lletrat de Veneçuela, i de la fiscal exiliada Luisa Ortega (ponència per skype). Presentarà la conferència Luis del Castillo Aragón, president de la Comissió de Justícia Penal Internacional de l’ICAB i President honorari del Col·legi d’Advocats Penal Internacional de la Haia. L’acte estarà moderat per Erika Torregrossa Acuña, vicepresidenta de la Comissió de Justícia Penal Internacional de l’ICAB i Silvia Soler Huete, vocal de la Comissió de Justícia Penal Internacional de l’ICAB.

La inscripció a la conferència és gratuïta i s’ha de fer online al següent enllaç: https://goo.gl/9UUyHw

Advocat en escac: ‘L’exercici de la professió a Veneçuela’ tindrà lloc a l’Aula 63 de l’ICAB

AGENDA

Acte:

Conferència titulada Advocat en escac: ‘L’exercici de la professió a Veneçuela’.

Dia:

Dimecres, 25 d’octubre de 2017, de 19.00 a 21.00 hores

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
(Mallorca 283). Aula 63

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat