Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Proposta de col·laboració a efectes de reduir el col·lapse per la manca de cites per a la presentació de sol·licituds en l’Oficina d’Estrangeria de Barcelona

20/11/2017
Proposta de col·laboració a efectes de reduir el col·lapse per la manca de cites per a la presentació de sol·licituds en l’Oficina d’Estrangeria de Barcelona Adjuntem document. Es prega llegir amb deteniment.

IMPORTANT: Instruccions a tenir en compte a l’hora de fer les peticions de cites:

 

A) CITES DE REAGRUPACIÓ FAMILIAR (inclou Fills de residents legals nascuts i no nascuts a Espanya)- la cita s’ha de reservar a nom del reagrupant (amb independència del número de familiars a reagrupar)

B) CITES PER TRFC:

1. Si es vol presentar una sola sol·licitud, la cita s’ha de reservar amb el nom i NIE o núm. passaport del familiar no comunitari.

2. Si es volen presentar diferents sol·licituds, s’ha de reservar la cita amb el nom i NIE/DNI del ciutadà de la Unió que dóna dret. El dia de la cita hauran de personar-se tots els familiars no comunitaris, excepte els menors d’edat.

Documents

Contactes