Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Actualitzem el Registre d'Administradors Concursals de l'ICAB

27/07/2018
Actualitzem el Registre d'Administradors Concursals de l'ICAB Us informem que hem procedit a introduir millores en el Registre d’Administradors Concursals, amb la finalitat que contingui una informació més actualitzada i faciliti als òrgans judicials la cerca i designació d’Administrador Concursal.

En aquest sentit, a la pàgina web del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) serà visible molta més informació que la que fins ara constava:

Als camps que ja constàvem de formació i experiència, i seguint els criteris que han aportat la Secció de Concursal i els Jutges Mercantils de Barcelona, s’han afegit camps d’experiència que recullen informacions com tipus de concurs, sector econòmic al que pertany l’empresa concursada, efectes laborals (ERO o no), import del passiu, si el concurs ha finalitzat amb liquidació o conveni i si s’ha donat venda de la unitat productiva o no.

Amb la finalitat que aquest registre sigui d’utilitat, és imprescindible que les vostres dades com administradors concursals estiguin degudament actualitzades, ja que això permetrà als òrgans judicials conèixer la trajectòria dels administradors  inscrits al registre.

Per facilitar aquesta actualització, també hem efectuat modificacions, de forma que podreu introduir les dades professionals,  directament on-line,  a través de l’Àrea Personal:


Una vegada a l’Àrea Personal, només heu d’introduir número de col·legiat/da i la contrasenya.

Al menú que surt a la dreta de l’Àrea Personal, trobareu les pestanyes per introduir informació actualitzada sobre la formació, experiència i altres informacions que vulgueu fer constar.

•    Les meves dades professionals
o    Vista de la meva fitxa
o    El meu perfil
o    Les meves adreces
o    Canvi password Correu ICAB
o    Idiomes
o    Dedicacions preferents
o    Canvi password Web ICAB
•    Formació i Biblioteca
•    Serveis ICAB
•    Administradors concursals
o    Actualitzar formació
o    Actualitzar experiencia
o    Altres informacions
•    Participació col·legial
•    Torn d'ofici
•    Mediació
•    Expedients col·legials

El sistema permet que, juntament amb la informació, incorporeu els documents que l’acrediten, amb la finalitat que el Servei d’Atenció al Col·legiat de l’ICAB pugui validar la informació introduïda, i que sigui visible des del web- Consulta del Registre, la informació actualitzada.

Si heu oblidat  la vostra contrasenya per accedir a l’àrea personal, a través de la pròpia web podreu actualitzar aquesta, a través de l’apartat:  Has oblidat la contrasenya?

El sistema permet que, juntament amb la informació, incorporeu els documents que l’acrediten, amb la finalitat que el Servei d’Atenció al Col·legiat de l’ICAB pugui validar la informació introduïda, i que sigui visible des del web- Consulta del Registre, la informació actualitzada.

Si heu oblidat la vostra contrasenya per accedir a l’àrea personal, a través de la pròpia web podreu actualitzar aquesta, a través de l’apartat: Has oblidat la contrasenya?

Aquells administradors que no pertanyin a l’ICAB us podeu adreçar al vostre col·legi d’advocats, per sol·licitar l‘actualització de les vostres dades.

Trobareu informació més amplia sobre com realitzat l’actualització en els documents adjunts (a peu de pàgina).

Documents

Contactes