Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Sistema e-Justícia: presentació telemàtica de demandes als Jutjats Socials de Barcelona

29/03/2018
Sistema e-Justícia: presentació telemàtica de demandes als Jutjats Socials de Barcelona En relació al proper desplegament, previst per al 4 d’abril de 2018, de la presentació de demandes telemàtiques, mòdul de presentació de demandes (TTA) d’e-Justícia.cat, per als col·lectius de Procuradors, Advocats i Graduats Socials en el partit judicial de Barcelona pels assumptes de la Jurisdicció Social, us fem a mans aquest correu per tal de posar en el vostre coneixement un aclariment, atesa l’especial i variada operativa que actualment segueix la presentació d’aquests tipus de demandes.

Els professionals tindran la possibilitat de presentar, en període voluntari, les sol·licituds telemàtiques d’assumptes socials a Barcelona en les corresponents unitats de Registre:

  • RiR Social Declaratiu: Sol·licituds de demandes declaratives i execucions de títol NO judicial (no dineràries)
  • RiR Executòries: Sol·licituds de demandes d’execució: Exclusivament sol·licituds de demandes d’execució de títol NO judicial (dineràries)

Provisionalment, les demandes d’execució de títol judicial (ETJ) no podran presentar-se via TTA per Jutjats Socials de Barcelona i hauran de continuar presentant-se com fins ara i seguint la mateixa operativa que actualment s’està fent servir.

Malauradament l’extranet del professional no podrà filtrar els tipus de classes de registre que es podran o no fer servir doncs fer-ho tindria afectacions sobre el registre i repartiment.

Per aquesta raó, els professionals no hauran de fer servir el mòdul de presentació de demandes telemàtiques per enviar demandes d’execució de títol judicial (ETJ) per jutjats socials de Barcelona malgrat que la classe de registre estarà disponible.

En cas de fer-la servir el deganat podria procedir al rebuig de la demanda que hauria de ser tornada a presentar com fins ara feien i seguin la mateixa operativa que fan servir ara com hem dit en el paràgraf anterior.

Contactes