Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

SANT RAIMON DE PENYAFORT 2018 | Concurs d'oratòria Amadeu Maristany In Memoriam

30/01/2018
SANT RAIMON DE PENYAFORT 2018 | Concurs d'oratòria Amadeu Maristany In Memoriam El dimecres 14 de febrer de 2018, a les 19 hores, al Pati de Columnes, se celebrarà una nova edició del Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In Memoriam, que organitza el GAJ Barcelona en el marc dels actes de celebració de Sant Raimon de Penyafort.

Aquest concurs pretén posar a prova els dots d’oratòria de l’Advocacia Jove del Col·legi de Barcelona, tot mesurant el seu sentit de l’humor, imaginació jurídica, enginy, habilitats retòriques i, en general, la seva formació jurídica.

Pot concursar qualsevol membre del Grup de l’Advocacia Jove, els alumnes de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’any en curs, així com els estudiants de Màster d’Advocacia que es cursi en qualsevol centre homologat, malgrat que encara no s’hagi col·legiat, i sempre que tingui l’honesta intenció de fer-ho en el futur.

Us animem a participar-hi!

Les inscripcions s’han de fer per e-mail a advocatsjoves@icab.cat

Documents

Contactes