Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

L'Advocacia Jove de Barcelona premia el tracte rebut pels seus jutges i jutgesses

19/01/2018
L'Advocacia Jove de Barcelona premia el tracte rebut pels seus jutges i jutgesses El Grup de l'Advocacia Jove de Barcelona va lliurar els XVII Premis 'Taronja i Llimona', que valoren el tracte rebut pels advocats per part dels jutges i Oficines Judicials del partit judicial de Barcelona.

Durant la nit del dijous 18 de gener, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) va ser testimoni dels XVII Premis 'Taronja i Llimona' que organitza i lliura anualment el Grup de l'Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona) als jutges i Oficines Judicials del partit judicial de Barcelona.

Els Premis 'Taronja i Llimona' es van crear l'any 2002 amb l'objectiu de valorar, des d'un vessant lúdic, el tracte que reben els advocats en els diferents jutjats de Barcelona.

Per a María Aventín, presidenta del GAJ Barcelona, aquests premis "pretenen donar a conèixer, en clau d'humor, quina és la percepció dels joves advocats respecte al tracte rebut per part dels jutges, així com de les oficines judicials dels diferents ordres jurisdiccionals del partit judicial de Barcelona".

"Aquests premis no valoren la capacitat tècnica o el coneixement jurídic dels nostres companys del poder judicial. Tot el contrari, amb aquests premis volem agrair als jutges i al personal de l'Administració de Justícia de Barcelona el bon tracte rebut durant el nostre dia a dia en els jutjats o alertar-los que podríem millorar una mica més la nostra relació", exposa Aventín.

Al lliurament dels XVII Premis 'Taronja i Llimona' va assistir gran part de l'Administració de Justícia del partit judicial de Barcelona, així com multitud d'advocats i advocades joves pertanyents al GAJ Barcelona, els quals van estar acompanyats pel secretari de la Corporació, Jesús Sánchez, juntament amb altres diputats de la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Any rere any cal destacar la cada vegada major afluència de representants de les oficines judicials i jutges de la ciutat de Barcelona que consoliden els premis 'Taronja i Llimona' com una cita imprescindible de l'advocacia i la judicatura, esdevenint una trobada que pretén unir tots dos sectors.

>>> Galeria de fotografies

Documents

Contactes