Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Inauguració de l’Espai Sènior

18/12/2017
Inauguració de l’Espai Sènior El proper dimecres 20 de desembre de 2017, a les 11:30h, tindrà lloc al Pati de Columnes la inauguració del nou Espai Sènior, específic per als advocats sèniors.

Hi participarà la degana de l'ICAB, Maria Eugènia Gay, i s'aprofitarà per descobrir la placa del nou Advocatus Senior de 2017.

Serà un acte obert a tots els col·legiats i col·legiades, en el que se servirà un petit refrigeri i una copa de cava.

El nou Espai estarà ubicat a la Sala Duran i Bas del Palauet Casades.

La Comissió d'Advocats Sèniors és una Comissió de persones col·legiades del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) i té la seva raó de ser en donar suport als advocats i advocades col·legiats i col·legiades sèniors en tots aquells àmbits d'actuació que es considerin necessaris.

Poden formar part de la Comissió tots els advocats col·legiats a l'lCAB, majors de 65 anys, en exercici o no, que s'hagin inscrit a la Comissió.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Sèniors
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5178 E. seniors@icab.cat