Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Inauguració de la Sala de Justícia Internacional, Arbitratge i GAJ el 4 de juliol

26/06/2018
Inauguració de la Sala de Justícia Internacional, Arbitratge i GAJ el 4 de juliol El pròxim dimecres 4 de juliol, a les 18.30h, tindrà lloc l’acte d’inauguració de la Sala de Justícia Internacional, Arbitratge i Grup de l’Advocacia Jove (GAJ) al Palauet Casades.

Les reunions d’aquestes tres Comissions de l’ICAB es faran preferentment en aquest nou espai, la Sala Plasència adaptada a aquests nous usos.

L’acte serà presidit per la degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay, i els diputats de la Junta de Govern. Hi estan convidats tots els membres d’aquestes Comissions de l’ICAB. 

En finalitzar la inauguració se servirà una copa de cava.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat