Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Butlleta d'Actualitat Jurídica - GAJ (Núm. 5 - Maig 2017)

06/06/2017
Butlleta d'Actualitat Jurídica - GAJ (Núm. 5 - Maig 2017) La Butlleta d’Actualitat Jurídica és una iniciativa del Grup de l'Advocacia Jove de Barcelona. Ja podeu consultar el número 5 de la publicació, corresponent al mes de maig de 2017.

És una publicació de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona que pretén servir de plataforma de difusió de coneixements jurídics entre els joves col·legiats barcelonins, agrupats del GAJ Barcelona

La publicació s'estructura en les principals matèries del Dret (Civil, Mercantil, Penal, Laboral, Administratiu i Fiscal) i té la vocació de recollir les novetats legislatives amb rang de Llei, tant nacionals com de Catalunya, i comentar les normes i resolucions més rellevants dels Tribunals Superiors de Justícia, del Tribunal Suprem i del Tribunal Constitucional.

La principal novetat de la Butlleta és que els agrupats del GAJ Barcelona tenen l'oportunitat de dotar-la de contingut, amb les seves pròpies publicacions.  Us animem a participar com autors de la publicació enviant les vostres propostes i aportacions al correu advocatsjoves@icab.cat

La Butlleta és una publicació trimestral editada en format electrònic.

Documents

Contactes