Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
News

El 7 de febrer, Concurs d'Oratòria 'Amadeu Maristany'

24/01/2013
El 7 de febrer, Concurs d'Oratòria 'Amadeu Maristany' El Pati de Columnes acollirà el dijous 7 de febrer, a partir de les 19 hores, la celebració del Concurs d’Oratòria ‘Amadeu Maristany’. El certamen, organitzat pel Grup d’Advocats Joves, comptarà amb la presència d’un convidat especial.

Aquest concurs pretén posar a prova els dots oratoris dels joves advocats del Col·legi de Barcelona, mesurant el seu sentit de l'humor, imaginació jurídica, enginy, habilitats retòriques i, en general, la seva formació jurídica.

En tot moment s'atorgarà prioritat al vessant lúdic i, en especial, a la ironia, sempre que es manifestin en un context de bon gust, respecte i tolerància, sense que en cap cas puguin ser valorades aquelles intervencions amb un to xenòfob, sexista o discriminatori.

Tots els concursants han de dur a terme l’exposició i argumentació de tesis de defensa que, a priori, haurien de resultar absurdes, desproporcionades, grotesques, falses o fins i tot, indignants, tot fent servir la retòrica per a dotar-les de credibilitat, viabilitat i raons de forma i de fons que en justifiquin la tutela judicial efectiva i el convenciment de l’auditori respecte de la tesi defensada.

Pot concursar qualsevol membre del Grup d’Advocats Joves, així com qualsevol alumne de l’Escola de Pràctica Jurídica, malgrat que encara no s’hagi col·legiat, i sempre que tingui l'honesta intenció de fer-ho en el futur.

Podran participar també, en la dinàmica normal del concurs, però competint per sengles accèssits especials, col·legiats que no pertanyin al GAJ i joves juristes. Aquests hauran d’acreditar o bé pertànyer a un altre GAJ o bé ser llicenciats en Dret sempre que no desenvolupin una altra professió diferent a la d’advocat.

La inscripció es podrà dur a terme per telèfon (Mar Morón) 93 496 18 80 ext. 5137, per mail (advocatsjoves@icab.cat), per fax (93 488 06 13), o presencialment (apud acta), davant de la Secretaria del GAJ, fins a 24 hores abans de l’inici del concurs.

La condició de concursant haurà de ser validada pel Comitè de GAJ, atenent als requisits abans esmentats, dels que se'n podrà dispensar en casos excepcionals i de forma justificada en pro de l’Arts Oratòria.

En cap cas podrà ser concursant el guanyador de la darrera edició del concurs, encara que sí podrà participar fora de concurs, si així ho desitja. Igualment succeirà amb els membres del Comitè del GAJ, sempre que rebin l’aprovació del mateix Comitè.

NOTA: Els 6 primers inscrits no hauran de pagar el sopar del GAJ.

Documents

Contacts

    • ICAB Departments 
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. advocaciajove@icab.cat