Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
News

Aprovació inicial dels Estatuts del Grup de l'Advocacia Jove de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

09/06/2015
Aprovació inicial dels Estatuts del Grup de l'Advocacia Jove de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona La Junta de Govern del Col·legi d’Advocacia de Barcelona, en sessió de 9 de juny de 2015, ha aprovat inicialment els Estatuts del Grup de l'Advocacia Jove de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona; sotmetre’l a informació pública col·legial, d’acord amb l’article 42.2 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, d’exercici de professions titulades i dels col·legis professionals, publicant-lo a la pàgina web, durant el període d’un mes, des de la data de publicació, a fi que les persones col·legiades puguin examinar-lo i formular les al·legacions, els suggeriments o les esmenes que considerin convenients.

Podeu consultar el text a la pàgina web del Col·legi (www.icab.es / www.icab.cat), i a la Secretaria de l’Il·lustre Col·legi d’Advocacia de Barcelona, carrer Mallorca, 283, 2a planta, Pati de Columnes; horari: de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 18 h, divendres de 9 a 15 h) i presentar les vostres al·legacions, suggeriments o esmenes al Registre general del Col·legi (Carrer Mallorca, 283, planta baixa; horari de dilluns a divendres de 9 a 20 h), o bé per mitjà de correu electrònic dirigit a l’adreça estatutsgaj@icab.cat.

Documents

Contacts

    • ICAB Departments 
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. advocaciajove@icab.cat