Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
News

Protecció dels drets dels estrangers internats en els CIES

04/11/2011
Com sabeu, la Disposició addicional tercera de la Llei Orgànica 2/2009, de 11 de desembre, de reforma de la LOex. 4/2000, imposa al Govern l’aprovació en el termini de 6 mesos d’un reglament que desenvolupi el règim d’internament dels estrangers.

Tenint coneixement de que el Govern està preparant el citat reglament, la Comissió d’Estrangeria en el seu plenari de 29 de juny va decidir constituir un grup de treball perquè elaborés un informe sobre els drets que haurien de quedar salvaguardats en el futur reglament dels estrangers internats en els centres d’internament.

Valorat l’informe que el grup de treball va presentar en el sí de la Comissió, en el plenari de 21 de setembre de 2011 es va prendre l’acord de sol•licitar a la Junta de Govern del Col·legi l’aprovació de la seva remissió al Ministeri de l’interior perquè el tingués en compte en la redacció de la norma reglamentària.

Conforme a aquesta autorització, la Comissió d’Estrangeria ha procedit a remetre el citat informe al Ministeri de l’Interior i sol·licitar que s’emparin en el reglament sobre el règim d’internament dels estrangers els drets catalogats en el document  “l’informe sobre drets i llibertats de les persones internades en els centres d’internament d’estrangers”.

L’informe, que ha estat elaborat pels vocals José Antonio Antón, José Javier Ordónez i Sergi Santacana, el podeu llegir a peu de pàgina.

Rebeu una cordial salutació.

Comissió d’Estrangeria.

Documents

Contacts

    • ICAB Departments 
    Mallorca, 283
    08036 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5305 F. 93 487 11 16 E. estrangeria@icab.cat