Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
News

Examen d'accés a l'advocacia: termini per a aportar dades

01/06/2020
Examen d'accés a l'advocacia: termini per a aportar dades El proper 4 de juliol de 2020, i de manera on-line a través de la plataforma AVEX de la Universidad d'Educación a Distancia (UNED), es durà a terme la prova d’accès a l’advocacia. Adjuntem l'Orden PCM/467/2020, de 29 de maig, publicada al BOE de 30 de maig –que modifica l’Ordre PCI/1261/2019, de 26 de desembre-.

Cal destacar que l’Ordre PCM 467/2020, per la que es convoca la prova d'avaluació d'aptitud professional per a l'exercici de la professió d'advocat/ada per a l'any 2020, estableix, entre d’altres aspectes:

1) S’estableix un termini de tres dies hàbils des de la publicació de l'Ordre perquè els aspirants en el seu moment admesos, accedeixin amb el seu certificat electrònic a la seu electrònica del Ministeri de Justícia i a la bústia «Aportació de correu electrònic, especialitat jurídica, cessió de dades i compromís», emplenin el formulari disponible a aquest efecte.

2) Així mateix, tal com indica l'Ordre, els dies 10, 11 i 12 de juny es desenvoluparà la fase demo, en la qual els aspirants podran accedir tantes vegades com vulguin des de la sala d'espera a un examen mock (fingit), per a familiaritzar-se amb la Plataforma.”

Documents

Contacts