Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Minicurs GAJ d'automotivació per a joves advocats davant la situació de crisi actual

Minicurs GAJ d'automotivació per a joves advocats davant la situació de crisi actual
  • Data inici: 04-06-2013
  • Data finalització: 06-06-2013
  • Lloc: AULA 3 del Centre de Formació ICAB (c/ Mallorca, 283)
  • Horari: Dimarts 4 de juny i dijous 6 de juny de 2013 a les 19:30 hores
Organitza: Grup d'Advocats Joves

Programa:

Consistirà en treballar amb el pensament positiu com a vehicle indispensable per a estar motivats per aconseguir les nostres metes, evitant que factors externs negatius ens desanimin.

Seran dues sessions:

1a. Sessió:

Explicació teòrica dels beneficis del pensament positiu i dels pensaments que provoquen emocions negatives i com canviar-los.

2a. Sessió:

Posada en comú i plantejament grupal dels temes exposats a la primera sessió i es faran exercicis diversos de posada en pràctica de la teoria.

Ponent: Rebeca Bermúdez, Psicóloga-Coach

Presenta: Elisabeth Batista, Advocada i Vocal del Grup d'Advocats Joves

Aquells inscrits que finalment no puguin assistir a la Conferència, ho han de comunicar amb suficient antelació enviant un correu electrònic a l’adreça advocatsjoves@icab.cat  o trucant per telèfon al número 93 496 18 80 (extensió 5137), per tal de donar la possibilitat d’assistir a altres companys que es trobin en llista d’espera.

Contactes