Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissions i Seccions

 

L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona compta amb diverses comissions, des de les quals es pretén, tal com estableixen els Estatuts, la participació de les persones col·legiades en les funcions col·legials i en la definició de l'activitat de la Corporació.

En termes generals, es compta amb:

  1. Les comissions delegades de la Junta de Govern, que tenen com a finalitat essencial assistir a la Junta de Govern en el desenvolupament de les seves funcions, especialment pel que fa a les funcions públiques que l'ordenament jurídic atribueix als col·legis professionals, i els delegarà aquelles facultats que estimi convenients.
  2. Les comissions de persones col·legiades, que tenen com a finalitat fomentar la participació de les persones col·legiades en els diferents àmbits d'interès professional.
  3. Les seccions de la Comissió de Cultura i Formació, que tenen com a finalitat essencial la promoció de la investigació, el desenvolupament, l'especialització en les diverses àrees del Dret, i la formació continuada.

Totes elles tenen una intensa activitat. Si accediu, dins de cadascuna d'elles trobareu un munt d'informació, documentació i notícies que us podran ser de molta utilitat.

Les persones col.legiades que pertanyen als òrgans de direcció de les diferents comissions i seccions no perceben cap tipus de remuneració per les tasques desenvolupades.