Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Ajuts, Descomptes i Promocions

 • Acords amb entitats financeres per avançament de quantitats pendents de cobrament de Torn d’Ofici i assistència al detingut

  L’ICAB disposa de diferents convenis amb entitats financeres per tal de que els Advocats adscrits al Torn d’Ofici i Assistència al Detingut puguin obtenir avançament de les quantitats acreditades i pendents de cobrament pels Assumptes del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut.


 • Bo formatiu

  La persona que es col·legia per primer cop i ho fa com a exercent en el 2014, gaudirà, durant dos anys a comptar des del moment de la col·legiació, d’un bo de 300 euros bescanviable en qualsevol activitat formativa organitzada pel Col·legi.


 • Compra de togues

  El Col·legi d'Advocats de Barcelona ofereix als seus col·legiats/des la possibilitat d'adquirir una toga en unes condicions avantatjoses


 • Dotacions beques

  Els requisits per sol·licitar el servei són els següents:
  -    Ser col·legiat/da ICAB o persona associada
  -    Expedient acadèmic i/o currículum vitae
  -    Situació econòmica o situació que s’adapti a la requerida segons les bases de l’ajut o premi, segons s’escaigui.


 • Informació sobre subvencions, premis, beques i ajuts

  Servei mitjançant el qual es posa a disposició dels col·legiats, on-line, una selecció de les subvencions, premis, beques i ajuts dels quals l'ICAB ha tingut coneixement preferentment per la publicació als diaris oficials.


 • Pràctiques

  Pràctiques per a estudiants de Dret de Màster i EPJ.


 • Sistema de certificació d'enviament d'e-mail (eEvidence)

  El sistema eEvidence permet enviar e-mails amb seguretat d’una manera senzilla i sense cap intromissió ni participació per part del destinatari.Cal fer un registre directament amb el proveidor i pagar online.


 • Sol·licitud d'ajut a persones amb discapacitat

  El Col·legi ofereix una mesura social consistent en l’aplicació d’un descompte del 50% sobre el cost de determinats serveis col·legials per a persones col·legiades amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials o amb familiars dependents amb discapacitats.


 • Sol·licitud d’exempció de pagament de quotes col·legials per naixement/adopció de fills

  Totes les persones col·legiades del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) que hagin tingut o adoptat un/a fill/a, poden sol·licitar, durant els quatre anys següents al mencionat naixement o adopció, l’exempció de pagament de 4 quotes mensuals, per a cadascun dels/les nounats/nou nascudes.

  Aquesta exempció s’amplia a 5 quotes en el cas del/a tercer/a o quart/a fill/a, i a 7 quotes en el cas del/a cinquè/ena fill/a en endavant.

  Si el pare i la mare són persones col·legiades, ambdues tindran dret a l’exempció.