Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Revista Jurídica de Catalunya

Normes de publicació d’originals

Des de la seva fundació, l’any 1895, la Revista Jurídica de Catalunya (RJC) s’ha caracteritzat per constituir un mitjà per a la discussió de les qüestions jurídiques més comuns als professionals del Dret.

Amb aquest propòsit, la RJC proporciona una plataforma per al debat interdisciplinari sobre el Dret a Catalunya i a la resta d’Espanya i el Dret català en especial, busca contribucions creatives tant en la teoria com en la pràctica del Dret i publica articles d’alta qualitat tant de professionals del Dret, com de teòrics de reconegut prestigi, així com de joves que s’inicien en la pràctica de les respectives disciplines.

1. Presentació d’originals. La RJC acceptarà per a la seva publicació originals que es refereixin a qualsevol aspecte del Dret, ja sigui públic, com privat. El consell de redacció encarrega originals quan així ho creu convenient en àmbits o aspectes que es consideri necessari desenvolupar o discutir.

2. Avaluació dels originals. Els originals enviats a la RJC seran avaluats pels membres especialistes del consell de redacció, que podrà demanar assessorament extern en matèries molt especialitzades.

3. Forma dels originals. Els originals s’hauran de presentar en format electrònic i enviar-se a l’adreça electrònica de la RJC (revista@icab.cat). No podran superar les 30 pàgines de text i aquest haurà d’estar escrit a un espai i mig, lletra pas 12. S’haurà d’acompanyar d’un resum en anglès i en la llengua original del treball. L’autor haurà de fer constar la seva adreça electrònica per a facilitar l’intercanvi d’opinions sobre els treballs publicats.

L’acceptació de l’original per a la seva publicació implica l’aplicació d’aquestes normes.

4. Llengua. La RJC accepta originals presentats tant en català, com en castellà. També es podran admetre treballs en qualsevol altra llengua de la Unió europea.

5. Treballs originals. Els treballs enviats a la RJC per a la seva publicació han de ser originals i no publicats en cap altre lloc ni idioma. El dret de reproducció, distribució i comunicació pública, compresa la posada a disposició interactiva, pertanyen a la RJC. En conseqüència, els autors que vulguin reproduir en algun altre mitjà els seus treballs un cop hagin estat publicats en la RJC, hauran de demanar l’autorització i fer constar en nota a peu de pàgina que es tracta d’una reproducció d’un treball ja publicat a aquesta, amb indicació del número i pàgines concretes.

Documents

Contactes