Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Assegurança col·lectiva d'accidents

L'Assegurancça col·lectiva d'accidents és una assegurança que té per objecte cobrir el risc d’accidents corporals que puguin patir els lletrats/des del Col·legi d’Advocats de Barcelona mentre presten el Servei d’Assistència al Detingut.

La cobertura es limita als accidents d’aquests lletrats/des durant el desenvolupament de l’assistència al Centre de Detenció i Primera Assistència en l’òrgan judicial o fiscalia corresponent, incloent el risc in itinere, és a dir, el risc d’accident des que l’assegurat s’encamina a la prestació del servei fins a la seva tornada.

Els capitals assegurats són els següents:

  • En cas de mort, 100.000 euros
  • En cas d’incapacitació permanent, fins a 100.000 euros
  • En cas dincapacitació temporal diàriament, amb un màxim de 90 dies, 15 euros

La sol·licitud, acompanyada de la documentació justificativa de l’accident i danys soferts, i del certificat emès pel Torn d’Ofici i Assistència al Detingut acreditatiu que el dia de l’accident s’estava en situació de guàrdia, cal presentar-la directament a la Mutualidad de la Abogacía per a la tramitació i reconeixement, en el seu cas, de les prestacions corresponents.

Contactes