Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Servei d’Atenció a l'Immigrant, Emigrant i Refugiat (SAIER)

El SAIER és un servei municipal constituït per un conjunt d'actuacions específiques en estrangeria i asil que ofereixen diferents entitats, les quals treballen de manera coordinada segons un model de servei integrat, entenent-se com a tal que tots els serveis que s'hi presten, encara que les temàtiques siguin diverses, responen a objectius comuns i a un funcionament coordinat.

El SAIER té com a objectiu atendre persones immigrants estrangeres i sol·licitants d'asil i refugi que a causa de l'especificitat de la demanda o pel fet de no tenir vinculació territorial han de ser ateses per un servei que respongui a les necessitats específiques requerides.

Quin és el servei que presta el Col·legi d’Advocats de Barcelona?

Assessorament jurídic respecte la situació jurídica dels estrangers, estudi i interposició de recursos ordinaris en via administrativa i de recursos contenciosos-administratius contra les denegacions d’autoritzacions de residència i de residència i treball, tramitació de la nacionalitat i altres temes vinculats amb l’estrangeria.

Com funciona el SAIER?

Les persones immigrants estrangeres que requereixin d’assessorament jurídic han de dirigir-se primer a El Punt d’Informació, ubicat a l'Avinguda del Paral·lel 202-204.

L’horari del Punt d’informació és:

Dilluns a dijous: 9:00 a 19:00 hores
Divendres: 09:00 a 14:00

Contactes