Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Xarxa WiFi

La Wifi o xarxa sense fils permet connectar-se a Internet de forma inalàmbrica. L'ICAB disposa de connexions per aquest sistema a la seu col·legial.

ICAB

L'ICAB disposa de xarxa wifi amb el nom ICAB-COLEGIATS perquè connecteu els vostres dispositius mòbils tant en la seu central  del c/ Mallorca, al Centre de Formació i als edificis P i H de la Ciutat de la Justícia. A la xarxa wifi s'accedeix amb el número de col·legiat i la contrasenya que teniu tots els col·legiats.

CIUTAT DE LA JUSTÍCIA

La Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet també disposa de connexió a Internet per xarxa Wifi, accessible per a tots els col·legiats de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

Per connectar amb la xarxa sense fils de professionals al nou equipament, cal seguir les passes següents:

- Cal trobar la xarxa CJWIFIPRO amb el dispositiu que es vulgui connectar (portàtil, PDA, telèfon mòbil, etc.)
- Un cop s'ha realitzat la connexió, el dispositiu demanarà una clau WEP (que podreu trobar en l'arxiu adjunt al final d'aquesta plana)
- NOTA: La clau WEP anirà canviant amb una freqüència mensual.

Cal tenir en compte que hi ha cobertura WiFi a l’atri i als espais de professionals (planta P0, sales de togues, etc).

DELEGACIONS

A totes les delegacions hi ha WiFi de l'ICAB, excepte a l'Hospitalet i la Ciutat de la Justícia, que la serveix la Generalitat.
 
Per conèixer la forma d'accedir-hi, consulteu al personal de les diferents delegacions.

Documents

Contactes