Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Aparcament a la Ciutat de la Justícia per les actuacions realitzades en la guàrdia del torn d'assistència al detingut

Els advocats i advocades que, trobant-se en funcions de guàrdia pel torn d’assistència al detingut, hagin de realitzar actuacions davant dels Jutjats de Guàrdia o Fiscalia de Menors ubicats a la Ciutat de la Justícia podran gaudir d’aparcament gratuït durant el temps que lliuri l’actuació a realitzar.

El protocol establert entre el Col·legi d'Advocats de Barcelona, el Departament de Justícia i Urbicsa  i que es posarà en funcionament a partir de l’1 de juny de 2013, consisteix en el següent procediment:

 1. L’advocat entrarà al pàrquing públic de la Ciutat de la Justícia recollint el tiquet d’entrada que expedeix la màquina.
 2. Realitzarà l’assistència davant del Jutjat de Guàrdia.
 3. Finalitzada l’assistència es dirigirà al Servei d’Assistència al Detingut de l’ICAB a través de l’accés de l’Avinguda Carrilet, número 3, Edifici D, 1a planta per recollir la tarja de validació que el permetrà sortir  del pàrquing.
 4. Lliurarà aquesta tarja de validació juntament amb el tiquet d’entrada expedit per la màquina, al personal que es trobi en la  cabina d’informació i control del pàrquing.
 5. El personal de la cabina d’informació i control del pàrquing es quedarà la tarja de validació i lliurarà a l’advocat un tiquet validat que permeti la sortida.
 6. L’advocat sortirà del pàrquing introduint aquest tiquet a la màquina de control de la barrera de sortida.

Aquest procediment ha estat establert per tal de facilitar al màxim la vostra accessibilitat a la Ciutat de la Justícia, tot tenint en compte les característiques específiques de la nostra funció en l’assistència al detingut.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat